Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

Herkesin güzel düşüncüleri çoook teşekkürler.

Duyduk duymadık demeyin program artık her Cumartesi 17.15'te SkyTurk.

Metehan abey, desteğini bekleriz.

Slmlr,
Brkn

selamlar barkın abi hani arada sırada sende bize katılsanda konularda karşılaşsak ne güzel olurdu sadece bilgilendirmeye geliyorsun tuz istemeye gelen yan komşu gibisin valla seni sevdiğimdendir bu sitemim saygılar :wiinkk:

Barkın Abi Arada Buralara Uğrasan Fikir Beyan Etsen Sohbet Etsek İyi Olur Bizce ;)
Ayrıca Hangi İlde İkamet Ediyorsun Onu Merak Ediyorum Selamlar.

Güzel programdı, Honda CBR250R yedek parça ile ilgili söyledikleri süperdi :)

"Kaza yapıp yedek parça almak zorunda kalmayın, orada sizi ayı bekliyor. Alıverir adamı aşağıya. Açsa yer, başka ihtiyacı varsa başka şey yapar. Ayı..."

:queen:

Güzel programdı, Honda CBR250R yedek parça ile ilgili söyledikleri süperdi :)

"Kaza yapıp yedek parça almak zorunda kalmayın, orada sizi ayı bekliyor. Alıverir adamı aşağıya. Açsa yer, başka ihtiyacı varsa başka şey yapar. Ayı..."

:queen:
Bedevi Vs Kutup Ayısı :flower:
Bu Yedek Parça Olayını CBr içinmi Söyledi Yoksa Diğer Modeller İçinmi Onu Tam Anlayamadım ?

Pazar günü iyiydi neden cumartesiye alırlar bilmemki:silent:
Tekrarı hangi gün bilen varmı ?

o zaman saati saat 12 gibi alsaydı. cumartesileri evde mi oluoz 5te allah aşkına. artık nadirde olsa denk gelirsek izleriz.hayırlısı.

Biraz önce oğlumla boşuna kavga ettim. Ben sky turk açık kalsın diye uğraşıyorum oda TRT Çocuk. Meğersem program saati ve günü değişmiş:( Olmadı böyle o saatte işte yardırıyor oluyoruz genelde..

Bence de pazar günü daha iyiydi, kahvaltı yaparken izleyebiliyorduk... Tekrarı ne zaman yayınlanıyor bilen var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar honda cbr250r incelemesinin video şeklinde kısaltılmışını nereden bulabiliriz acaba bilen varmı?

Oh bee bende program kaldırıldı diye üzülüyordum :p Dün yani pazar günü saat 11.15 ten 13.00 e kadar programı bekledim.
Skyturk'e baya saydırdım. Bunu ögrendigim iyi oldu :cherry:

Bmw hakkındaki en ilginç yorumu" motosiklet için ayırdıgınız ev paranız varsa" oldu. 3+1 deniz manzaralı bmw :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar