Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

gercekten yıllardır test programlarını ızlerim trde boylesını gormedım yurt dısında cekılen programlar gibi bir lezzet bırakıyor insanda.Bu hafta az kaldı ninjadan soguyacaktım yakıtı olsun arka amortisör olsun ama bence kullanıcı hatasından patlamış o ki kendiside söyledi gecen 3 haftadır kfamdakı butun kucuk cc motorları test etti yeni ehlıyete yazılan ben ne alıcagıma hala karar vermıs degılım yzf 125R dıyordum saolsun oturusu kotu dedi hiç gitmiyor dedi soguttu :) sanırım az daha bırıkımle kawa alıcaz altın elbiseli adam her bolumunu siddetle takipteyim

Haftaya CBR 125 var.Barkın abi en ince detayına kadar test etti.Haftaya çok keyifli bir program daha olacak.Kaçırmamanızı tavsiye ederim.

hobaa. ben televizyon sevmem ama şu linkten izleyim dedim :) daha başındayım ama süper olmuş yaw :)

sırf barkın abimize destek olmak için haftada iki kavanoz berrak turşusu yiyorum. köz patlıcan salata süper herkese tavsiye ederim :queen:

Arkadaş bu televizyonda ses ne garip çıkıyor gerçekte böyle değil benim sesim :cherry:

Ducati'nin motoru inanılmazdı muhteşemdi ama Barkın Abi niye enduroculara laf attın ki şimdi? :)

Senin ve ekibinin ellerine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar