barkın bey harika bir program yapıyor bugün izleyecektim kaçırdım ya
r:
gercekten yıllardır test programlarını ızlerim trde boylesını gormedım yurt dısında cekılen programlar gibi bir lezzet bırakıyor insanda.Bu hafta az kaldı ninjadan soguyacaktım yakıtı olsun arka amortisör olsun ama bence kullanıcı hatasından patlamış o ki kendiside söyledi gecen 3 haftadır kfamdakı butun kucuk cc motorları test etti yeni ehlıyete yazılan ben ne alıcagıma hala karar vermıs degılım yzf 125R dıyordum saolsun oturusu kotu dedi hiç gitmiyor dedi soguttusanırım az daha bırıkımle kawa alıcaz altın elbiseli adam her bolumunu siddetle takipteyim
hiç güleceğim yoktu vallaa:cat: denemek lazım aslında turşularıı:queen:sırf barkın abimize destek olmak için haftada iki kavanoz berrak turşusu yiyorum. köz patlıcan salata süper herkese tavsiye ederim :queen:
Bende bulursam alıcamsırf barkın abimize destek olmak için haftada iki kavanoz berrak turşusu yiyorum. köz patlıcan salata süper herkese tavsiye ederim :queen:
arkadaşlar saat kaçtaydı program?
netten izleyeceğimiz direk link var mı beyler ?
netten izleyeceğimiz direk link var mı beyler ?
Arkadaş bu televizyonda ses ne garip çıkıyor gerçekte böyle değil benim sesim :cherry: