Sjcam Sj20 Hk.

Merhaba ''Sjcam Sj20'' Bu kamera alınır mı? Sadece olası bir durumda elimde kayıt olması için alacağım Vlog tarzı vs. çekmeyi düşünmüyorum.

Merhaba ''Sjcam Sj20'' Bu kamera alınır mı? Sadece olası bir durumda elimde kayıt olması için alacağım Vlog tarzı vs. çekmeyi düşünmüyorum.
Plaka vs. gibi şeylerin okunması aşırı zor olan bir kamera her şey netmiş gibi gelip minik detaylar harfler vs. çok kalitesiz gözüküyor ama şöyle de bir şey var kamera olan her yerde elinizde kanıt varsa aracın plakası okunmasa bile o saatler içerisinde bakılıp sıkıntı yaşadığınız insan bulunabilir bu yüzden ne kadar kalitesiz olursa olsun bence gerekli

Plaka vs. gibi şeylerin okunması aşırı zor olan bir kamera her şey netmiş gibi gelip minik detaylar harfler vs. çok kalitesiz gözüküyor ama şöyle de bir şey var kamera olan her yerde elinizde kanıt varsa aracın plakası okunmasa bile o saatler içerisinde bakılıp sıkıntı yaşadığınız insan bulunabilir bu yüzden ne kadar kalitesiz olursa olsun bence gerekli
Benim attığım modele para verilmez mi diyorsun yani anlayamadım

Motosikleti
Voge 250RR
Sjcam genel olarak önermem ama sj20 modeline baktığımda üst segment bir aksiyon kamerası olarak görünüyor. Bahsi geçen özelliklerinin doğru olduğundan yani yazılımsal değil direkt donanımsal olarak 4k desteklediginden emin olabiliyorsan alabilirsin. Kanıt için yeterli olur hatta bence mikrofonu da kaliteliyse iyi bir motovlog da sunar diye düşünüyorum.

Sadece şu var sırf belki bir şey olursa kaydım olsun diye düzenli şarj edip bir de kaskinda tasiyacaksan tabiki alabilirsin ama bana çok zahmetli geldiğinden ben bir baskasina vermiştim aksiyon kameramı, kullanacağından eminsen sorunyok gayet güzel bir modele benziyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kaskta aksiyon kamerası taşımak hobi değilse külfet sarjı 2 max 3 saatte biter 2 3 sefer takar bidaha yüzüne bakmazsın büyük ihtimal interomun yoksa kameralı interkomlar var onlar mantıklı güvenlik için

Gün içerisinde maksimum taş çatlasın 1.5 saat motor sürüyorum işten eve evden işe gidip gelirken yolumu az da olsa uzatıyorum dünleyin biraz olaylar yaşadığım böyle bir düşünceye girdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar