Plaka vs. gibi şeylerin okunması aşırı zor olan bir kamera her şey netmiş gibi gelip minik detaylar harfler vs. çok kalitesiz gözüküyor ama şöyle de bir şey var kamera olan her yerde elinizde kanıt varsa aracın plakası okunmasa bile o saatler içerisinde bakılıp sıkıntı yaşadığınız insan bulunabilir bu yüzden ne kadar kalitesiz olursa olsun bence gerekliMerhaba ''Sjcam Sj20'' Bu kamera alınır mı? Sadece olası bir durumda elimde kayıt olması için alacağım Vlog tarzı vs. çekmeyi düşünmüyorum.
Benim attığım modele para verilmez mi diyorsun yani anlayamadımPlaka vs. gibi şeylerin okunması aşırı zor olan bir kamera her şey netmiş gibi gelip minik detaylar harfler vs. çok kalitesiz gözüküyor ama şöyle de bir şey var kamera olan her yerde elinizde kanıt varsa aracın plakası okunmasa bile o saatler içerisinde bakılıp sıkıntı yaşadığınız insan bulunabilir bu yüzden ne kadar kalitesiz olursa olsun bence gerekli
Şuan BİM'de 9.999TLye İnsta 360 X3 satılıyor biraz daha biriktirip onu alman daha mantıklı olur bence çünkü cidden çok uğraştırıcı bir şey bende de kamera var ama gazlama dışında çıkartmaya çok üşeniyorum takması ayarlaması kaskın aerodinamisinin içinden geçmesi vs. uğraşlıGün içerisinde maksimum taş çatlasın 1.5 saat motor sürüyorum işten eve evden işe gidip gelirken yolumu az da olsa uzatıyorum dünleyin biraz olaylar yaşadığım böyle bir düşünceye girdim.
SJCam'in üst modellerinden birisi ama sana kalmış bir şey ben çok kişide gördüm alınır veya alınmaz diyemem birebir kullanmadığım için ama internetten videolarına baktığımda plakalar okunmıycak derecede kötü yine de iş görür mü görürBenim attığım modele para verilmez mi diyorsun yani anlayamadım