Altın Elbiseli Adam cbr 250r kamera arkası -kopma garantili-

Bence şimdiye kadar çektiği en harika video olmuş AEA' nın izlemeyen kalmasın bi bunu bide 1000rr video sonunu çok beğenmiştim yeni yüklenmiş bi göz atın gülmezseniz paranızı iade ediyorum :queen:

keyif zevk mevzu nedir yaa, amma taktı ona :D

Ömer piste çıkmış herkes geçmiş kendisini keyifliydi diyor aea olm nesi keyifliydi diye sorunca oda abi beni geçenler çok eğlendi onlar eğlenince bende keyif aldım tarzı absürd bişey söylüyor :mrgreen: ben tatak ve kedi kovalama sahnelerine bayıldım :mrgreen:

Düzenleme: Dediğin sahneye baktım harbi orada bi zevk - keyif muhabbeti dönüyormuş bende anlamadım niye taktı ama iyi ki takmış malzeme çıktı işte :mrgreen:

Ömer piste çıkmış herkes geçmiş kendisini keyifliydi diyor aea olm nesi keyifliydi diye sorunca oda abi beni geçenler çok eğlendi onlar eğlenince bende keyif aldım tarzı absürd bişey söylüyor :mrgreen: ben tatak ve kedi kovalama sahnelerine bayıldım :mrgreen:

Düzenleme: Dediğin sahneye baktım harbi orada bi zevk - keyif muhabbeti dönüyormuş bende anlamadım niye taktı ama iyi ki takmış malzeme çıktı işte :mrgreen:

adamı sürekli uyardı keyif değil zevk diyeceksin diye. anlam olarak benzer değil mi, neden takıldığını çözemedim?

Barkın'ın canlı yayınlarında anlatım tarzının da etkisiyle çok güzel hikayeler duyup, katıla katıla güldüğüm olmuştur ama ,

gülümseyemedim.

AEA sevmem bi suredir pek de izlemem ama bu guzeldi guldum.

2:50 de çok içten küfrediyor.. Küfür ile güldürmeyi basit bulurum ancak buradaki durum o değil zaten:cherry:

Bu arada barkın abi işi biliyor.Kendisini nasıl sempatik tavırlar ile sevdirdi elemanı da bu yöntem ile sevdiriyor seyircisine..

Yıllar geçmiş seçim videoları izlerken buraya kadar geldim. Çok duygulandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar