Alpinestars Çizme aldım..

Gaza geldim, bot bakayım dedim; Kadıköy'deki Hein Gericke'de aldım soluğu:queen:

Giderken kafamda, Hein Gericke'nin kendi imalatı olan, kaliteli ve hesaplı olduğunu duyduğum botlardan almak vardı açıkçası.

Ne olduysa orada oldu; onu dene, bunu dene derken, "yaw 3 kuruş fazla olsun, iyisinden olsun, nasılsa bir kere alıyoruz" dedim ve araştırma filan yapmadan, alıverdim bir anda alpinestarsları:p

İyi mi ettim bilmiyorum ama, 220 euro'luk çizme var artık ayakta:queen:
Kullanan ya da bilgi sahibi olan varsa bu çizmeler hakkında, biraz bilgi verirse sevinirim arkadaşlar, teşekkürler şimdiden:cat:

Alpinestars SMX-4

bence çok iyi yapmışsın bende biraz daha kalitesiz bir modeli var motosikletin üzerindeyken gelen rüzgar olsun düşünce gelecek zararlar olsun çok iyi bir koruma ben motora binmesemde giğiyorum kot pantolonun altına güzel oluyor :)

Son düzenleme:
harbiden çok güzel görünüyo:cat::cat:

istanbulda olsam ben de böle ekipmanlar alırdım

ama maraştayız işte 20 milyondan pahalı kask yok burda ::crying::::crying::

onları da yere düşürsen karpuz gibi yarılır muhtemelen:mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı olsun. Kaliteye para vermekle çok iyi etmişsin. Kullanan arkadaşlarımdan çok iyi bir bot olduğunu duymuştum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi seçim hocam tebrikler :cat: iyi günlerde kullan

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
iyi etmişsin
korumanın her zaman alabildiğin en iyisini alacaksın
motorum ufak diyip almayanlar hata yapıyorlar sonuçta
ben cbf150 kullanıyorum şu an ama ayakta sidi b2 var :)

GKN

ii ii
alpinestars ın kalitesi zati tartışılmaz
e modelde gayet şık:)
bize güle güle, güzel günlerde kullan demek düşer..:cat:

Kalite her zaman kazandırır ve avantaj sağlar iyi yapmışsın almakla güle güle
kullan güzel bot valla:cat::cat:

Çok sağolun arkadaşlar :)

Bugün bütün gün kullandım botları.
Başta alışana kadar vites değişimleri ve arka frende biraz zorluk çeksem de, alışınca bir sorun yaşamadım.
İlk izlenimlerim, kesinlikle rüzgar geçirmiyor ve ayağı sıcacık tutuyor ama terletmiyor. :)

ayagında paralnsın diyeyim olmayanlarada nasip olsun gerçekten çok guzelmiş bu çizmeler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle eskit!:cat:

çok güzel iyi günlerde kullan.giyerken falan zorlanıyormusun?birde yazın giyilirmi?yakarmı?

alpine star Güzel marka. Ayakkabı konusunda... Bende İleride Almayı düşünüyorum bakalım hayırlısıyla.. Sende Güle Güle Kullanman dileğiyle...

Sağolun arkadaşlar

çok güzel iyi günlerde kullan.giyerken falan zorlanıyormusun?birde yazın giyilirmi?yakarmı?

Giyerken biraz zorlanıyorum tabii, hatta kısa mesafelerde giymiyorum, aslında kişiye göre değişir, ben biraz fazla üşengecim galiba :)

ince çorapla yazın da giyilebilir bence, ben ilk aldığım gün hava pek soğuk değildi zaten ve terleme-yanma olmadı. Zaten alırken de çizmelerin mevsimlik olduğunu söylediler. Tabi denemeden tam bilemiyorum yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar