bunun hesabını sormammı senden görürsün sen hepinizi yakacam ::angry2::::angry2::
ne ayak bu be,anlayan warmi. o kadar spordan sonra prostati kaybedersin dedim dinlemedi.simdi sira torenle fazlaligi aldirmakta.
Bbaday'in sunnet torenine tum mt.net halki davetlidir.Sunnetci :Mete_han,Yardimci sunnetciler : SmirnouF ve Sato8 :queen:
sor yavrucum...
kimm bu güzell parçasını kankam Boraya armağan ediyorum...:rendeer:
http://www.youtube.com/watch?v=-6I9PZf6jLQ
yavrumm...kurban olsun kankan sana...offf...![]()
kanka sen 90 kuşağısın...kafasız kankam...hep fizik jimnastiği...azda beyin jimnsatiği yapsan IQ artacak...![]()
sor bakalim,nasil sorcan,cok merak ediyombunun hesabını sormammı senden görürsün sen hepinizi yakacam ::angry2::::angry2::
Olm zaten anca o işlerle uğraşırsınız.... Bel altından çıkın be yav... Daha güzel olan güzellikleri keşfedin.............:queen::queen::queen:
1986 yılında abim ilk müslüm kasetini getirmişti bir kadeh daha ver ver yalvarıyorum ondan sonra yıllarca abimin sayesinde ferdi dinlemiştim senin IQ zayıfsa ben napayım o yıllarıdün gibim hatırlıyorum türkiye kupasında sene 86 gençlerbirliği bizi 4-3 yenmiş kupayı almıştı bizde bi yugoslav vardı maçı satmış zaten hemen o sene beşiktaşa kaçtı :farao:
ne ayak bu be,anlayan warmi. o kadar spordan sonra prostati kaybedersin dedim dinlemedi.simdi sira torenle fazlaligi aldirmakta.
Bbaday'in sunnet torenine tum mt.net halki davetlidir.Sunnetci :Mete_han,Yardimci sunnetciler : SmirnouF ve Sato8 :queen:
bi çeyrek altın bozarız artık
kirvesi kim bu minik yavrunun![]()
Kesecek bhaşka şey bulamadınızmı len.... :queen:
.........Meraklıları sizi.....:queen:
kirversi alp_tunay ve taygirmbz:cherry: dugun masraflarinida Erhan abi karsilaycakmis :queen:bi çeyrek altın bozarız artık
kirvesi kim bu minik yavrunun![]()
bizi kirdin,bari yeni yetisen genclerimizi kirma :salut::salut::salut:pıçakda staj dönemini tamamladı valla...cevher bu genclerde bee...teyy teyy...:rendeer:
burda diyorum hep orayla uğraşıyorlar, birgün sakata gelecekler diye :queen:
tarabyada bizum uşaklar etilerde de kim bilin bakalım![]()
olsan olsan sen ve ekürin olursunuz orda
bak ustume gelme,bicak elimde seninkinide alirim kokten
hadi millet bu aksam bu kadar yeter.ben gider uyurum artik,yarin stajim var.lisedeki ogrencilere ders vermeye basladik.16-17 yasinda citirmi citir,guzelmi guzel rus kizlar,tel numaramida yazdim tahtaya,takildiklari biyer olunca arasinlar,evde ozel ders veririm:bounce::bounce:
Bir iskeletin anotomisini inceleler
yawrucuğum ders 1 Zombinin günlüğü bak biz zombiler zorlanmaya gelmeyiz şu gördüğün kemik aha bak bu işte dokun dokun korkma aha işte bu kemik kaburganın 4.kemiği olup vs. vs. bla bla bla :queen::queen::queen:
Kankalar bunlara kitlemek çok güzel bea :queen::queen::queen:
merak maka... biz, daha itinalı kitleriz :queen::queen::queen:Mete Han prodikşin itinayla kitler...:bounce: