alp_tunay'ın yeni Motoru bbaday'ın ATV si Hayırlı Olsun

bunun hesabını sormammı senden görürsün sen hepinizi yakacam ::angry2::::angry2::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ne ayak bu be,anlayan warmi. o kadar spordan sonra prostati kaybedersin dedim dinlemedi.simdi sira torenle fazlaligi aldirmakta.
Bbaday'in sunnet torenine tum mt.net halki davetlidir.Sunnetci :Mete_han,Yardimci sunnetciler : SmirnouF ve Sato8 :queen:

Olm zaten anca o işlerle uğraşırsınız.... Bel altından çıkın be yav... Daha güzel olan güzellikleri keşfedin.............:queen::queen::queen:

kanka sen 90 kuşağısın...kafasız kankam...hep fizik jimnastiği...azda beyin jimnsatiği yapsan IQ artacak...:p

kanka sen 90 kuşağısın...kafasız kankam...hep fizik jimnastiği...azda beyin jimnsatiği yapsan IQ artacak...:p

1986 yılında abim ilk müslüm kasetini getirmişti bir kadeh daha ver ver yalvarıyorum ondan sonra yıllarca abimin sayesinde ferdi dinlemiştim senin IQ zayıfsa ben napayım o yıllarıdün gibim hatırlıyorum türkiye kupasında sene 86 gençlerbirliği bizi 4-3 yenmiş kupayı almıştı bizde bi yugoslav vardı maçı satmış zaten hemen o sene beşiktaşa kaçtı :farao:

bunun hesabını sormammı senden görürsün sen hepinizi yakacam ::angry2::::angry2::
sor bakalim,nasil sorcan,cok merak ediyom :)
Olm zaten anca o işlerle uğraşırsınız.... Bel altından çıkın be yav... Daha güzel olan güzellikleri keşfedin.............:queen::queen::queen:

nabalim,paslar hep belalti geliyo,bizde guzel falsolu bir vurusla aglara takiyoz :cat:

1986 yılında abim ilk müslüm kasetini getirmişti bir kadeh daha ver ver yalvarıyorum ondan sonra yıllarca abimin sayesinde ferdi dinlemiştim senin IQ zayıfsa ben napayım o yıllarıdün gibim hatırlıyorum türkiye kupasında sene 86 gençlerbirliği bizi 4-3 yenmiş kupayı almıştı bizde bi yugoslav vardı maçı satmış zaten hemen o sene beşiktaşa kaçtı :farao:

olm senin matematik zero mu...lan olm sen 90 kuşağısın işte ya...bende hatırlıyom o yılları...:p

75-80 doğumlular 90 kuşağı olarak anılır...yani bluğ ve genclik çağını karşıladığın yıllar...şapşal kanka...1980 darbesini hatırlıyonmu angutyos...hatırlamıyonn...eee daha ne...:cherry:

ne ayak bu be,anlayan warmi. o kadar spordan sonra prostati kaybedersin dedim dinlemedi.simdi sira torenle fazlaligi aldirmakta.
Bbaday'in sunnet torenine tum mt.net halki davetlidir.Sunnetci :Mete_han,Yardimci sunnetciler : SmirnouF ve Sato8 :queen:

bi çeyrek altın bozarız artık :p
kirvesi kim bu minik yavrunun :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kesecek bhaşka şey bulamadınızmı len.... :queen:

.........Meraklıları sizi.....:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
burda diyorum hep orayla uğraşıyorlar, birgün sakata gelecekler diye :queen:
tarabyada bizum uşaklar etilerde de kim bilin bakalım :p

bi çeyrek altın bozarız artık :p
kirvesi kim bu minik yavrunun :p
kirversi alp_tunay ve taygirmbz:cherry: dugun masraflarinida Erhan abi karsilaycakmis :queen:
:ppıçakda staj dönemini tamamladı valla...cevher bu genclerde bee...teyy teyy...:rendeer:
bizi kirdin,bari yeni yetisen genclerimizi kirma :salut::salut::salut:
burda diyorum hep orayla uğraşıyorlar, birgün sakata gelecekler diye :queen:
tarabyada bizum uşaklar etilerde de kim bilin bakalım :p

bildim,sen :queen::queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
olsan olsan sen ve ekürin olursunuz orda

olsan olsan sen ve ekürin olursunuz orda

bak ustume gelme,bicak elimde seninkinide alirim kokten

hadi millet bu aksam bu kadar yeter.ben gider uyurum artik,yarin stajim var.lisedeki ogrencilere ders vermeye basladik.16-17 yasinda citirmi citir,guzelmi guzel rus kizlar,tel numaramida yazdim tahtaya,takildiklari biyer olunca arasinlar,evde ozel ders veririm:bounce::bounce:

bak ustume gelme,bicak elimde seninkinide alirim kokten

hadi millet bu aksam bu kadar yeter.ben gider uyurum artik,yarin stajim var.lisedeki ogrencilere ders vermeye basladik.16-17 yasinda citirmi citir,guzelmi guzel rus kizlar,tel numaramida yazdim tahtaya,takildiklari biyer olunca arasinlar,evde ozel ders veririm:bounce::bounce:

Bir iskeletin anotomisini inceleler

yawrucuğum ders 1 Zombinin günlüğü bak biz zombiler zorlanmaya gelmeyiz şu gördüğün kemik aha bak bu işte dokun dokun korkma aha işte bu kemik kaburganın 4.kemiği olup vs. vs. bla bla bla
:queen::queen::queen:

Kankalar bunlara kitlemek çok güzel bea :queen::queen::queen:

Bir iskeletin anotomisini inceleler

yawrucuğum ders 1 Zombinin günlüğü bak biz zombiler zorlanmaya gelmeyiz şu gördüğün kemik aha bak bu işte dokun dokun korkma aha işte bu kemik kaburganın 4.kemiği olup vs. vs. bla bla bla
:queen::queen::queen:

Kankalar bunlara kitlemek çok güzel bea :queen::queen::queen:

dostum oyle yada boyle senin hayalinde goremeyecegin kizlarla beraber olabiliyorum.hatirlatma bana simdi o koyudugun bi resmi bana,almis yanina patatesi resim koymus,zhauhuauha,yemezler gulum yemezler.

hayırlı olsun fürekçim. satıyormuşsun :cherry:

frkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuu8.jpg

Mete Han prodikşin itinayla kitler...:bounce:
merak maka... biz, daha itinalı kitleriz :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar