alp_tunay'ın yeni Motoru bbaday'ın ATV si Hayırlı Olsun

sen kıvırmaya devam et bakalım yermiyiz bu oryantal havaları
motorları hiç beğenmedim ama paylaşım için teşekkürler :queen: keko
motorum var yok seni ne alakadar eder bu mevzu.

motorun yok işte...playla birlikte foto koy...1000 daha çalışır...:bounce:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motorun yok işte...playla birlikte foto koy...1000 daha çalışır...:bounce:

ne yapacan plakalı fotoyu, kimliği mi tespit edecen bu yolla. istersen ben sana özelden ulaştırayım anam ::pala::
bu arada elim üstteki mesaja binaen direk "print screen" tuşuna gitti nedense :cherry:
metehan sözünde dursaydı lakabı fürek, dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı :queen:

zuhahahaha abi nerden buluyorsun bunları yaaa plakalara gülmekten çatladım:queen::queen:

ulen ne ara kitledin bunu bak hiç haberimde olmadı o plakallar için çok araştırdınmı neyse tiger kardeş kitlemiş sana ben bişi demiyeyim fürekliğin gene ön planda

yav sen ne açgözlü bi adamsın...Allahdan kork...1000rr aldın daha neyi soruyon kardeşim...de get işine...alamayan var bilmem ne var...:p

lem ben carsamba ist dayım sorcem bu topicin hesabını bi da dalga geciyo adama bak hele yawwww. hayırlı olsun diyos bizde... yaw baksana topici kim acmış....ahhh kafam koca kafam. ne acgözlü olcem yaw.... sordum yaneee ölesine....

gece gece sandalyeden düşüyodum :mrgreen::mrgreen::queen::queen::mrgreen::mrgreen:

ne yapacan plakalı fotoyu, kimliği mi tespit edecen bu yolla. istersen ben sana özelden ulaştırayım anam ::pala::
bu arada elim üstteki mesaja binaen direk "print screen" tuşuna gitti nedense :cherry:
metehan sözünde dursaydı lakabı fürek, dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı :queen:

Hayal Mahsulleri Ofisi üyesisin be kankam...kafaya taktım seni bu ara haberin olsun...adamım BATHU istihbirit için çalışıyor...Tüm alemi çözdüm bi seni çözemedim...:p

zuhahahaha abi nerden buluyorsun bunları yaaa plakalara gülmekten çatladım:queen::queen:

özel çalışmalar kanka...kişiye özel...nokta atışlı..güdümlü füze bunlar...:bounce:

ulen ne ara kitledin bunu bak hiç haberimde olmadı o plakallar için çok araştırdınmı neyse tiger kardeş kitlemiş sana ben bişi demiyeyim fürekliğin gene ön planda

tiger kitlmişmiş...arkadaşım kendi şeyinle gerdğ..pardon topiğe girsene...:queen:

lem ben carsamba ist dayım sorcem bu topicin hesabını bi da dalga geciyo adama bak hele yawwww. hayırlı olsun diyos bizde... yaw baksana topici kim acmış....ahhh kafam koca kafam. ne acgözlü olcem yaw.... sordum yaneee ölesine....

haydi vira bismillah bakalım...537 335 22 33...saygılarımlan kanka...

gece gece sandalyeden düşüyodum :mrgreen::mrgreen::queen::queen::mrgreen::mrgreen:

kanka ilk motosiklet Beşiktaşta sahapsız bir şekilde )şair nedim caddesinin bir alt sokağında) yıllarca yattı bilinmi...ne çalan oldu ne bişey...sen kapı önüne 1 gece bırak hemen yürürürler...yav hurdacı bilem almadı...konu komşuyada sordum...yav atın şu motoru şurdan diye benden bile rica ettiler...bende çalıntı falan olur abla elleme...polise haber et dedim...polis gelmiş...çalıntı değil demiş...ellememiş...sahibi bırakmış buraya demiş...çalıntı kaydı yosa uğraşmayız vs...

atv ise Tr nin en önemli kişilerden birinin özel villasında beklerken kapı önünden tesadüfen gördüm ve çektim...

ilk baştaki motoru mete abi almış gibi geldi bana ama(şaka tabi alınmak yok):)

Motosikleti
Hayal Mahsulleri Ofisi üyesisin be kankam...kafaya taktım seni bu ara haberin olsun...adamım BATHU istihbirit için çalışıyor...Tüm alemi çözdüm bi seni çözemedim...:p
gerçek hayattan gerçek bir insanım,
senin gibi forum ortamlarından beslenen tek hücreli bir terlikli havyan değilsek suçumuz ne :queen:
merak ettiğin birşey varsa sor söyleyelim emme özelden, burda tezahürat yapmaya gerek yok :p

ilk baştaki motoru mete abi almış gibi geldi bana ama(şaka tabi alınmak yok):)

dost dostt deyi nicesinee sarıldımm...:salut::pcanın sağolsun kanka be...

gerçek hayattan gerçek bir insanım,
senin gibi forum ortamlarından beslenen tek hücreli bir terlikli havyan değilsek suçumuz ne :queen:
merak ettiğin birşey varsa sor söyleyelim emme özelden, burda tezahürat yapmaya gerek yok :p

kanka seni sosyal bir birey bir insan sıfatına sokabilmek topluma kazandırabilmek için çabalıyorum ama beyhude...bilinmeyenli denklem olmayı bırak...2+2=4 ol...:bounce::p

kaçma...ben seni bulur sobelerim...:p:wiinkk:

Motosikleti
kanka seni sosyal bir birey bir insan sıfatına sokabilmek topluma kazandırabilmek için çabalıyorum ama beyhude...bilinmeyenli denklem olmayı bırak...2+2=4 ol...:bounce::p
çamur at izi kalsın
füreğin namı da böyle yürüsün

Motosikleti
Forza250-cygnusL
asıl foyam kısa bir süre sora çıkacak kanka.....:salut:tuzağa düştüm...BORA bana düdütto düdütto...fena faka bastım...:salut::pale:

Mete Handronis Yusufyonis...:queen:

Bu sıralar ne hikmetse düşüyon hep..... Daha ben girmedim devreye.....

Hazırlan ........ Anladı sen........:cat::cat::wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karıncayı incitmeden.... Taş falan oynamadan.... :p

Karıncayı incitmeden.... Taş falan oynamadan.... :p

dengeleri bozmayalım alpcim..yiğidim...forumdaşım...Hemşehrim...:queen:

yetmişş..seksennn.doksannnn...

bbaday bir motora daha sahap olmuştur...Hayırlı olsun...

fotoşap espirik by...BYBURT....:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mohahaha ne ayak sarı saçlar felan

dengeleri bozmayalım alpcim..yiğidim...forumdaşım...Hemşehrim...:queen:

yetmişş..seksennn.doksannnn...

bbaday bir motora daha sahap olmuştur...Hayırlı olsun...

fotoşap espirik by...BYBURT....:mrgreen:

ne ayak bu be,anlayan warmi. o kadar spordan sonra prostati kaybedersin dedim dinlemedi.simdi sira torenle fazlaligi aldirmakta.
Bbaday'in sunnet torenine tum mt.net halki davetlidir.Sunnetci :Mete_han,Yardimci sunnetciler : SmirnouF ve Sato8 :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar