Bu kanıya nereden vardınız ? arkadaşı forumdan öte tanımamaktayım ?
Hocam şuana kadar böyle çok tartışma gördüm.Durumu çok iyi anlatmıssınız size katılmamak elde değil.Bende scooter kullanıyorum bende takım taklavatla geziyorum.Bu yazıya eleştiri yapanlar ancak sizin bahsettiğiniz o apaçiler olacaktır.Takım taklvat olmadan ulaşım aracı olarak motoru kullanan insanlara motorcu denilmesine kızıyorsunuz aynen benim kızdığım gibi yazınız için teşekkürler bende anlatamıyordum sözcüklerle bu durumu umarım anlarlar verdiğniiz örnek çok yerinde olmuş
Pistte / Bursa çevreyolu / Halilhayabusa / Erbil Kamba gibi sokakta video çeken insanlar nerde 360 nerde 330 yapıyorsa orda ? senin yaşadığın yeri merak ettim.Denizli gibi biryerdemisin yoksa Antalya mı)
2012 Gümrük mevzuatını okumanı isterim.Lojistik şirketinde calısan tanıdıklarım var botu öyle getirtmek istedim.XRAY'a girmiş tır ve bu ne demisler olay çıkmıs nerdeyse kırmızı hatta düşüyormuş tır korktum caydımve vergiyi yine verdik ama teferruatlı yoldan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Vergiler dahil Kask ve Eldiven : 2350 civarı birşeyCafcaflı derken ?
ben bir kere motordan düştüm çok keşke dedim.Üstümde ekipman falanda yoktu.O günden sonra pistte millet nasıl gezerse bende sokakta o derece korumalı geziyorum.
2350/4=587,5 tl aylık maasınız
kask ve takım cok iyi kazasız belasız