Almanyadan Aldığım Yeni Kaskım Ve Yeni Eldivenim

Hocam şuana kadar böyle çok tartışma gördüm.Durumu çok iyi anlatmıssınız size katılmamak elde değil.Bende scooter kullanıyorum bende takım taklavatla geziyorum.Bu yazıya eleştiri yapanlar ancak sizin bahsettiğiniz o apaçiler olacaktır.Takım taklvat olmadan ulaşım aracı olarak motoru kullanan insanlara motorcu denilmesine kızıyorsunuz aynen benim kızdığım gibi yazınız için teşekkürler bende anlatamıyordum sözcüklerle bu durumu umarım anlarlar verdiğniiz örnek çok yerinde olmuş

Aynı bilgisayardan yazıp da bilmiyormuş gibi yorum yapanı da ilk defa görüyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/cok...adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html
Açıklama bekleniyor.

Vay anasını be :)
Olaya bak!
8 yildir bu forumdayim böylesine de ender rastlaniyor :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her konusunda olduğu gibi sallamsyondan öte bir yazısı yok...
Heves ediyor çocuk...
Hayaller kuruyor...
Sizde çam ağacı dikiyorsunuz hayallerine..
:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bilader cidden destek al bi yerden. Oyle commuter sahiplerini kucuk gormeler,z250 konusunda millete aptal demeler falan antipati topluyorsun. Bu sacma ve kibir kokan yorumlarina da bu siteden kimse destek olmaz. Anca 2 profil acip kendi kendine takilir durursun.. Allah islah etsin..

yazdım yazdım sildim. Banane senin yurt dışından aldığın kaskından, montundan? Havamı atıyosun 3 kuruşluk malzemenle? Dur ben sana atayım havamı. Neyse. Gene vazgeçtim. Eşeğe altın semer vursalar, eşek eşeklikten vazgeçermi? ayıp ayıp.ben köylüyüm, değilsemde köylüyüm. Köylü adam saf ve temizdir. Kirlenmemiştir. Şehir yerlerindeki gibi içinden çakal çıkmaz. Köylü milletin efendisidir.

Tek başına güzel atıyodun be oğlum hayali arkadaşını neden getirdin durduk yere :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayadır kendi yazıp kendi yorumluyormuş ama iki mesaj arası 3 dk olunca yakayı ele verdi :p. Ne gerek böyle işlere, zamanına yazık. Gece gece sağlam güldüm ya :queen:.

Meğersem burası almanyaymış :mrgreen:
firat-karikatur-almanya.jpg

Yav bırakın çocuk oynasın :)karnesi belki hepsi 5 geldi...:) hakkı değilmi...belkide ilk motor giysileri heyecanına verin...güle güle kullan biraderim..koruma ve sağlamlık işçiliğini bilmem ama harika görünüyorlar...

Pistte / Bursa çevreyolu / Halilhayabusa / Erbil Kamba gibi sokakta video çeken insanlar nerde 360 nerde 330 yapıyorsa orda ? senin yaşadığın yeri merak ettim.Denizli gibi biryerdemisin yoksa Antalya mı :))

Muğla'dayım. Yapmak istediğin hızların yarısını burada yapmak istesen,ya tabelaya, ya yol dışına,ya ağaca, ya da radara toslarsın.:mrgreen:

harika görünüyorlar, güle güle kullanın, ikiside çok sağlam markalar.

2012 Gümrük mevzuatını okumanı isterim.Lojistik şirketinde calısan tanıdıklarım var botu öyle getirtmek istedim.XRAY'a girmiş tır ve bu ne demisler olay çıkmıs nerdeyse kırmızı hatta düşüyormuş tır korktum caydım :) ve vergiyi yine verdik ama teferruatlı yoldan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Vergiler dahil Kask ve Eldiven : 2350 civarı birşey :) Cafcaflı derken ? :) ben bir kere motordan düştüm çok keşke dedim.Üstümde ekipman falanda yoktu.O günden sonra pistte millet nasıl gezerse bende sokakta o derece korumalı geziyorum.

2350/4=587,5 tl aylık maasınız

kask ve takım cok iyi kazasız belasız

Çoklu üyelik ihlali

Yazıyon yazıyon

Ondan sonra alıntı yapıp kendi yorumuna yorum yapıyon
:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar