- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar ; Aaaa bu çok güzelmiş ama pahalıymış be :/ demeden işte bu ! Bunu Beğendim ! bu benim olmalı dediğim KASKIMLA ELDİVENİMİ ALDIM
Ürünleri internet üzerinden Almanya'dan Aldım.
Sıkça Sorulan Sorular
Kaskı denemeden nasıl aldın ?
-Ülkemizde aldığım kasktan olmadığı için olsada Airbagi olmadığı için ; Kafa bedenimi ölçüp sipariş verdim.55-56 Small ve beden ölçüm 56 İdi.Profesyonel yarış kaskları %15 oranında esneme yapacağı için + balakvala takıcağım için bunları hesaplayarak Small aldım.Kask kafayı biraz sıkmalıdır ki 280 300 gibi hızlarda sallanmasın , alttaki aparat gırtlağımıza baskı yapmasın.Airbag için hava dolumunu hesaba katmadım şişirince baya sıkıcak sanırım
Eldiveni denemeden nasıl aldın ?
Eldivende ülkemizde yok Spidi Penta diye bir model var bir alt modelidir CARBO 3'ün ve 559 Tl gibi korkunç bir miktarda satılmaktadır.Daha önceden kullandığım eldiven bedenine göre aldım.Eldiven bedeni avuç içinin enine göre ölçülür.8Small/9Medium/10 Large gibi gider
Ürünleri Özel Kargo Şirketi olan DHL'ye getirttim 180 Lira depo ücreti ve 40 Kargo Ücreti vardı.Ayrıca ürünler için gümrükte Almanya AB üyesi olduğu için %18 Vergi Ödedim.Bu oran AB üyesi olmayan ülkelerden %20 civarında alınmaktadır
Kaskın %38 ve Eldivenin %29 İndirime girmesiyle ürünleri almam bahanesi oldu
Tulumuma uyumlu olsun diye Eldiven ve Kaskı o yüzden seçtim.SPİDİ Set Yaptım 
Bu Arada : 4 aylık maaşımı rahat yedim bunlarla
Motor işi zevk işdiir.Motordan soğumak istemiyorsanız Kaskta, giyimde , kuşamda fiyatına bakmayınız beğendiniz mi ! alın o kadar.İsteyen olursa çok daha detaylı fotoraflar çekip koyabilirim.Fikir vermesi açısından yüzeysel olarak fotorafları çektim
RESİMLER --
KİTAPÇIKTAN AİRBAGİ ÇEKTİM/Kaskın astarlarını çıkarmaya üşendim
Ayrıca Vizörü çok iyi oldu
Ürünleri internet üzerinden Almanya'dan Aldım.
Sıkça Sorulan Sorular
Kaskı denemeden nasıl aldın ?
-Ülkemizde aldığım kasktan olmadığı için olsada Airbagi olmadığı için ; Kafa bedenimi ölçüp sipariş verdim.55-56 Small ve beden ölçüm 56 İdi.Profesyonel yarış kaskları %15 oranında esneme yapacağı için + balakvala takıcağım için bunları hesaplayarak Small aldım.Kask kafayı biraz sıkmalıdır ki 280 300 gibi hızlarda sallanmasın , alttaki aparat gırtlağımıza baskı yapmasın.Airbag için hava dolumunu hesaba katmadım şişirince baya sıkıcak sanırım
Eldiveni denemeden nasıl aldın ?
Eldivende ülkemizde yok Spidi Penta diye bir model var bir alt modelidir CARBO 3'ün ve 559 Tl gibi korkunç bir miktarda satılmaktadır.Daha önceden kullandığım eldiven bedenine göre aldım.Eldiven bedeni avuç içinin enine göre ölçülür.8Small/9Medium/10 Large gibi gider
Ürünleri Özel Kargo Şirketi olan DHL'ye getirttim 180 Lira depo ücreti ve 40 Kargo Ücreti vardı.Ayrıca ürünler için gümrükte Almanya AB üyesi olduğu için %18 Vergi Ödedim.Bu oran AB üyesi olmayan ülkelerden %20 civarında alınmaktadır
Kaskın %38 ve Eldivenin %29 İndirime girmesiyle ürünleri almam bahanesi oldu
Bu Arada : 4 aylık maaşımı rahat yedim bunlarla
RESİMLER --
KİTAPÇIKTAN AİRBAGİ ÇEKTİM/Kaskın astarlarını çıkarmaya üşendim