Shrieker' Alıntı:
Din Türkiye'de şu ana kadar insanların en saf duygularını sömürüp oy toplamak isteyenlerce alet edildi.Ben buna gönderme yaptım.Ülkenin vatan hainlerinden bir türlü yakasını kurtaramayıp düzlüğe çıkamamasının başlıca sebebi de budur.
Forum Kuralları No. 24
Politik ve dini konularin konusulmasi, tartisilmasi yasaktir. Genel ahlaka uygun olmayan ve rahatsiz edici üslup ve tarza sahip mesajlar atilamaz.
Daha öncede tartışmıştık. Sonu ise hiç arzu etmediğim biçimde bitmiş ancak sonradan düzelmişti. Bu sebep ile mümkün olduğu kadar senin yazdıklarına bir cevap yazmama niyetinde idim.
Ancak, bakıyorum ki senin niyetin her fırsatta bu site içerisinde politika yapmak ! Nerede bu tür bir başlık var içinde seni ve politika yapan bir yazını görmek mümkün.
Yukarıda da millet "aman bu iş din tartışmasına dönmesin" derken, sen olayı bir anda politikaya çeviriverdin. Fikir sahibi olmana saygı duyarım, ancak bu fikirlerini doğru platformalarda dile getirirsen !
Aktif olarak politika içerisinde yer alıyormusun bilmiyorum.
Eğer politika ile aktif olarak ilgileniyorsan, sana tavsiyem bu işi ait olduğu platformlarda yap !
Yok eğer politikada aktif değilsen, yine nacizane önerim, biran önce atılman ve yine o işi ait olduğu ortamlarda yapman.
Geçen sefer üslubum biraz sertti, bu yüzden senden özür dilerim ! Bir büyüğün olarak (öyle tahmin ediyorum) daha ılımlı bir üslub ile yazabileceğimi düşündüm sonradan. Bu sefer de öyle yaptığımı ümit ediyorum.
Başarılar !