Allahın izniyle bende aldım Arkadaşlar.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
yooook

Yok (ehliyet) mu dedin? Arkadasim sen ne yaptin yahu?!? :pr:

iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah:rendeer:

hayırlı olsun yavaş yavaş alışırsın artık birden gaza yüklenme nice km'lere :)

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun aman dikkatli kullan kazasız belasız inşallah:rendeer:

yaş 29, ehliyet yok alacaz inşallah, çok hızlı gelişte motoru kaçırmak istemedim, tamam kızmayın yarın araştırmaya başlıyorum ehliyet işini.

yaş 29, ehliyet yok alacaz inşallah, çok hızlı gelişte motoru kaçırmak istemedim, tamam kızmayın yarın araştırmaya başlıyorum ehliyet işini.

yarından sonra son gün yeni sisteme geçiyormuş . haberin olsun sonradan kaçırdım deme ben kaçırdımda :mrgreen:

İyi de yeni yasaya göre 125 cc ile başlaman gerekiyor.. :)

evet tuğba abla ben dün sormuştum fuarda mt standında pazartesi son sınav için son kayıt günü ondan sonra o 125cc olayına geçiliyor benide yanlış bilgilendirdi ordaki bayan heycanlanmıştım ayım tutmuyor ben alamıyorum yoksa kayıdımı yaptırıyordum bugün :salut:

o zaman yarın başvurmamız lazım bir yerlere öylemi yoksa nolur onu da bilmiyorum, 125 cc lik bişeye mi binecez, ehliyette maximum 125 mi kullanır yazacak ne olacak yahu

o zaman yarın başvurmamız lazım bir yerlere öylemi yoksa nolur onu da bilmiyorum, 125 cc lik bişeye mi binecez, ehliyette maximum 125 mi kullanır yazacak ne olacak yahu

tam bilmiyorum ama 2 yıl 125 lige binme zorunlulugun oluyor stajer lik dönemi bu uygulamadan önceki son sınav için kayıtlarda gelişim sürücü kursunda yarındı bence biraz üstünde dur

Hayırlı olsun kardeşim Allah cümlemize kazasız sürüşler nasip etsin.Başlangıç için güçlü bi motosiklet müsait yerlerde tecrübe edinmeden çıkmazsın zaten trafiğe..kendimizi düşünmesekde sevenlerimizi üzmeye hakkımız olmaz

şimdi bunda 600rr gibi wın wınnn ses cıkıo mu merak ettim :silent:

yok kardeş bunlar ducati benzeri bi ses çıkarıyo :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar