Aliexpress dainese mont

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Fiyat farkı var çünkü ürün taklit. Farkındasınız umarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu monta hiç vergi vermezsin , 100$ üstü %20 vergiye girer

? niye kalsın ki gümrükte? gümrükte ancak yasaklı mal kalır , telefon ilaç vs .

Hocam 100 dolar altindaki ürüne herhangi bir vergi uygulanmıyor. Fakat ürün gerçek değil ve aldığın zaman anladığım kadarıyla korumalarını kendin alman gerekli sadece dış omuzda koruması var içi boş. Sirt ve dirsek korumasindan hiç bahsedilmemis sadece cep oldugu yazıyor. Hani cakma alacağına bu kadar butcen varsa durt air system alabilirsin. Ben yeni siparis verdim elime ulaşmadı fakat durt ceketleri için hep iyi seyler soyleniyor ve arkadasim kullanıyor gayet memnun.

Arkadaşlar bende 1/3 diyat oranindan şüphelendiğim için yazmiştım . Bütçem taş çatlasa 800 mt revenge kask alacağım diğerlerine 500 kalıyor... Gümrükte kalma derken hocam ?

İyi akşamlar, ya ben yanllış biliyorum ya da insanlar bilmeden sallıyorlar biri euro demiş biri dolar demiş, işin aslı 75 eurodur.75 eurodan düşük ise vergi ödenmez fakat yüksek ise yani 75-1500 euro arasındakilere sabit vergi uygulanır buda %20'dir.Vergisini hesaplayabilirsiniz kendiniz, gümrükte illaki kalır diyede birşey yok ben yıllardır yurtdışından ürün alan bi insanım, yanlışım varsa yine düzeltirsiniz

1- ürün taklit
2-ürün takılmaz
500 limitin varsa ikinci el temiz bir şey al.Bunlar bok gibi metaryelden üretilmiş ,resimle alakası olmayan poççik şeyler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kız arkadaşım italyadan binbir güçlükle cumartesi günü alpinestars mont aldı bana.www.motorama.it den ama elden aldı.burdaki satış fiyatı 1300 1200 arası o aldı 150 avroya 470 liraya geldi.bizi burda harbiden ......... seviyorlar:) hatta adam indirim yaptı 160 dan 150ye çekti.indirim yaptı diye adama sövdüm çünkü türkiye geri dönüş yolunda havalimanında taxfree den vergisini alıcaktı limit 155 avroymuş 20 avro italyada kaldı:pale:
bu arada ürün sahte sahte işe sakın girme

kız arkadaşım italyadan binbir güçlükle cumartesi günü alpinestars mont aldı bana.www.motorama.it den ama elden aldı.burdaki satış fiyatı 1300 1200 arası o aldı 150 avroya 470 liraya geldi.bizi burda harbiden ......... seviyorlar:) hatta adam indirim yaptı 160 dan 150ye çekti.indirim yaptı diye adama sövdüm çünkü türkiye geri dönüş yolunda havalimanında taxfree den vergisini alıcaktı limit 155 avroymuş 20 avro italyada kaldı:pale:
bu arada ürün sahte sahte işe sakın girme

Agv k5 modeli 155 euroydu. Yani dusun hiz bu kaska 1300 tl asgari ucretle 1000 tl verirken, italyanlar minumum 1500 euro maasla 155 euro veriyor.
Hele birde outlet magazasina gitmistim fiyatlari gorunce kafayi yemistim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Agv k5 modeli 155 euroydu. Yani dusun hiz bu kaska 1300 tl asgari ucretle 1000 tl verirken, italyanlar minumum 1500 euro maasla 155 euro veriyor.
Hele birde outlet magazasina gitmistim fiyatlari gorunce kafayi yemistim...

2 kere dükkana gitti ilk gittiğinde sallamamışlar bile 10 tane model söledim yok yok yok.ertesi gün yine gidiyor shoei kask tanıtımı insanlar full falan tekrar soruyor ne hikmetse bu sefer 3 4 tane çıkarıp atmışlar.satıcı resmen ya alıcaksanız alın 150 200 liralık mal demeye getirmiş konuyu :) onlarda işte türkiyede bu fiyatlar 3 le 4 le çarpın falan deyince adam acıyor tek tek tüm modelleri çıkartmış.burda bu aldığınız ürün bizim durt venom ls2 fiyatında orta hatta alt seviye falan demiş satıcı.kız arkadaşıma sordum ya adamlar ne alıyordu die valla bilmiyorum shoei kask falan alıyorlardı 2 tane falan pahalımı kalitelimi onlar diye sorunca dedim sen memlekete dön artık 1 mont yeter:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar