aldım sonunda motorumu?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Korumalarınızı ihmal etmeyin, takıp çıkartmaya sakın üşenmeyin. Keyifli sürüşler.

süper yaaa :)))
dün menekşe sahiLinde 2 kız da keeway ss aLmışLar
etrafında donup duruyolardı sanırım onLarında iLk deneyimLeri cünki motorLa geçerken heyy oo feLan yaptıLar :) bende eL saLLAdım :))
hehe normaL şartLarda çok tehLikeLi :p

HAYIRLI OLSUN görüntü oLarak kızLAr motorun üstünde 10 numara görüntü veriyoLar yaaa.. Resim evet resim kesinLikle :)

hayırlı uğurlu olsun kaç paraya aldın acaba bir mahsuru yoksa :)

Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Korumalarınızı ihmal etmeyin, takıp çıkartmaya sakın üşenmeyin. Keyifli sürüşler.

yoo asla öncelikle emniyet tabiki şart..güvenli olcam ki karşımdakine güven verim :)....teşekkürler..

yoo asla öncelikle emniyet tabiki şart..güvenli olcam ki karşımdakine güven verim :) dimi ama birde sanki biz bayanlar daha çok titizlikle davranıyoruz bu konulara ehemmniyet tarzı ......inşallah yanılıyorumdur....teşekkürler..

süper yaaa :)))
dün menekşe sahiLinde 2 kız da keeway ss aLmışLar
etrafında donup duruyolardı sanırım onLarında iLk deneyimLeri cünki motorLa geçerken heyy oo feLan yaptıLar :) bende eL saLLAdım :))
hehe normaL şartLarda çok tehLikeLi :p

HAYIRLI OLSUN görüntü oLarak kızLAr motorun üstünde 10 numara görüntü veriyoLar yaaa.. Resim evet resim kesinLikle :)

teşekkürler bencede 10 numara :))))) ama 10 üzerinden :p

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim...

saol gökhan 307 :) ..........................

hayırlı uğurlu olsun kaç paraya aldın acaba bir mahsuru yoksa :)

aslında kampanyası varmış tabiki geçmiş kampanya fiyatı 2.860+plaka imiş...su an normal fiyatı 3.milyar küsürdü ya 750 ya 250 emin diilim... nakit te tabi.... ben hem senet yaptırdım 10 ay ve vade farkını almadılar sağolsunlar ayrıca plaka dahil kampanya fiyatına dahil ettiler... ve beni çok mutlu ettiler sağolsunlar...

hayırlı uğurlu olsun tekerin hep düz bassın :)

saoll cagan_hell ....... inşallah ...... vitesli kolaydır umarım...zorluk yaşamam inşallah..

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun...

Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum... :rendeer:

hayırlı olsun çok sevindim.... darısı başıma :)

AMİN hemde en kısa zamandaaa....:)

Hayırlı uğurlu olsun...

Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum... :rendeer:

.......teşekkürler erTech .......................

Hayırlı uğurlu olsun hani fotograflar.Fotografsız topik olmaz :p

saol erdo2002 en kısa zamanda atacam pazartesi mesela olur :))

Son düzenleme:
hayırlı olsun bu arada nasıl unuttum bunu yazmayı,kazasız belasız sürersin işallah,en kötü günün böle olur işallah,bu bana da nasib olur işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yakışır.. yakışır.. Cruiser, bir bayana gerçekten çok yakışır. :cat:
Aman ha.. rodajına dikkat et! İyice bir alışsın kendine ve de sana. :cherry: Tabi sen de ona alışmalısın! :wiinkk:
Sonra, ver elini bilinmedik diyarlar... Bilirim yeni motosiklet heyacanını; için kıpır kıpırdır şimdi senin. :salut:
Kazasız, belasız, problemsiz, keyifli, mutlu ve uzun beraberlikler dilerim! :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar