akşamları motorla gezebilecek arkadaşlar

beni kartal'da haftaiçi alık alık gezerken görebilirsin:) genellikle motorculara selam veririm, karşılaşırsak sana da selam veririm belki muhabbette ederiz. kartal stadı civarında takılan bir motorcu tayfa var bu arada hyosung ve keeway vs var onlarda. benim motorum bsa veya thunder lara benziyor, portakal - beyaz renkli.
kartal stadına çok yakınım ben..ama dediğin tayfayı hiç görmedim...
ben yola çıkınca kayboluyorlarmıdır nedir.?:cherry:

Merhaba,

Başlık ilginç geldi değil mi? Biraz tersden de olsa sabrınıza sığınarak :) ne aradığımı kısaca anlatmak istiyorum. :cherry:

Dalış yapmış olanlar bilirler, dalış iki kişi ile yapılır; çünkü biri diğerinin hayatından sorumludur. Herhangi bir acil durumda, risk altında birbirlerine yardım ederler.

Motosiklet tutkunu olarak motorumla tek başıma dolaşmayı birçok grup gezisine tercih etmişimdir. Hem kendimi geliştirmek hemde özgürlüğü tatmak için tek başına dolaşmanında yararlı olduğunu düşünüyorum.
Ancak motorda, başlıbaşına bir risk faktörü olduğundan dolayı kendime motor gezileri için bir body arıyorum.
Aslında "bodyleşmenin" tek dolaşmayı sevenler için iyi ve güvenli bir sistem/yol olacağınına düşünüyorum değilim. :)

Benzer kapasitede, akşamları özellikle saat 22:00 dan sonra motosiklet ile kilometre yapmak isteyen kişiler ile bodyleşmek :) isterim.

Teknik Özellikler :p
Yer : İstanbul - Asya Yakası - Göztepe
Motor: Jinlun 150cc
Deneyim : 1 sene

ankaraya taşın her dakka gezelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de isterem :).............

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
''şu gün şu saatte şurda toplaşcaz akşamcılar'' dese birisi...:)

ohoooo senmiydin o yhaa motorundan tanıdım seni hiç oralı olmadın gerci ama hehe chopperların basındakiler bizdik

ben de sizi gördüm abi hatta baktım selam verip gelecektim yanınıza ezdiniz, hor gördünüz bakmadınız bana :salut: :queen:

sym cilerle buluşmaya gittim çok keyifliydi sizden sonra ortamın nöbetini biz tuttuk :p bu akşam da orada mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar