Akdeniz ve Toroslar gezim..

Gezi yazınız ve resimlerinizi çok beğendim. Bu sitede teknik konulardan çok motosikletin doğasını ve amacını bize hatırlatan böyle anlatımlara doyum olmuyor.

Bu sıcak (39 derece) İzmir gününde büroda çalışırken, ben de Pazar günü gideceğim Kaş'ı düşünmeye başladım. Tabi sizin yaptığınız gibi motosikletle o yolları katetmek ayrı bir güzeldir. Umarım gelecekte biz de bunu başarabiliriz. Ne diyim umarım "bir gün hülyalar hakikatimiz" olur.

Not: Liseli arkadaşa dizüstü bilgisayarı göndermeniz gerçekten çok hoş bir davranış.

Çok geç görmüşüm konuyu.
Gerçekten de tebrik ederim..
340 Liraya bu gördüğümüz yerleri tek tek kim gezdirir ki ?
Gerçekten tebrik ediyorum...
Harika bir gezi olmuş..
Bu sitede gördüğüm en kaliteli gezi yazılarından birisi.
Çocukcağız ne kadar sevinmiştir bilgisayara?

Bütün dostlara övgüleri için teşekkürler. Bir dahaki gezimde kesinlikle önceden gideceğim yerlerdeki MT kardeşlerimi haberdar edip ziyaretlerine gideceğim. Davetler için ayrıca kucak dolusu teşekkür.

Şimdi gelelim daha da güzel bir konuya. Şu laptop bilgisayar meselesi. Bilgisayarı kargoyla köye kadar götürmüyorlarmış. Biz de ne yaptık bilin bakalım...

Cevabını saklıyorum şimdilik. Ama MT'nin nelere kadir olduğuna çok şahane bir örnek gerçekleştirdik. Olayın kahramanları sahneye çıkış sırasına göre :

Rigel
Vasco
Efendy_İso
Gültekin.

Yer alan MT'ler:

İzmir MT
Adana MT
Mersin MT
İstanbul MT.

Cevabı Gültekin Akdeniz tatilinden dönünce resimler eşliğinde okuyacaksınız...

Bizi izlemeye devam edin anacım...

Aslında Adana'ya sadece otoban oradan geçtiği için geldim. Adana gibi büyük bir ilimizi gezmek için ayrı bir Güneydoğu gezisi kafamda var...

Allah gönlüne göre versin.:wiinkk:

Yeni bakabildim topiğine.
Biraz hızlı, fakat mükemmel bir gezi olmuş.
Uzun yol, kurt dökmeye birebir. (bana çok iyi geldi :cherry:)
Tebrikler hocam.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar