Ah şu Konya'lı bisikletçiler

5.11 deki olay aynen başıma geldi, düşmedim bende attım motoru üstümden
4.55 deki arkadaki eleman nasıl düştü onu anlamadım :)

5.46 daki direğin yanındaki kişi ucuz yırtmış da motorlu çok kötü düşmüş
farkettiyseniz her 2-3 olayda bir dolmuştu ve halk otobüsleri

Son düzenleme:
Ben bisiklet istanbulda gece gündüz bisiklet kullanıyorum diye midir nedir hayatımda bu kadar çok hatayı bir arada görmedim ya..

Hindistan'ın ineği sanıyor heralde kendini sağa sola bakmak yok sindire sindire geçiyor.. Önüne araba çıkar kaçmak yok fren yok neden ayağına güveniyor..

Konya'ya gidip ücretsiz eğitim verilmeli.. Bisiklet sürmek yeterli değil nasıl sürüldüğü önemli :cat:

Öncelikle bu nasıl bir yol-trafik düzeni. Hepsi mi kontrolsüz ve ışıksız bu kavşakların.
Çok rahat bir de bisikletçi tayfası.
Tamam kentin bisiklet kültürü var ve alışıklar.
Yine de hiç mi canından korkmaz insan o trafiğin için de.
Otobüsün üstüne bisikletle gidiyor çılgının biri.
Valla her yeri böyle ise, değil bisiket motosiklet bile kullanmam Konya'da.

Konya'da sarı yandığını gören sürücüler gaza yükleniyor(aslında tüm türkiye böyle ama konya daha bi berbat) ve diğer araçlara yeşil yandığında kavşak boşalmamış oluyor. Her taraf bisiklet yolu ama o yollarda araba parkedenler, yürüyüş yapanlar var. Bisiklete alışık bi şehir ama bisiklet kültürü yok, motosikletle aralardan sıyrılıp kaçtığım çok oldu bunlara çarpmamak için ama araba kullanmak işkence resmen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kaç kaza hariç hepsi bisikletçilerin psikopatlığından kaynaklanıyor. :p
Ya bu adamlar arabaların içinden geçebileceğini düşünüyor ya da göz göre göre arabalara çarpmaktan zevk alıyorlar. :mrgreen:

3.05 deki bendeniz :)

Geçmiş olsun, Allah tekrarlatmasın, fren yerine gaza asıldın sanırım :cherry: arada banada oluyor :=))
farkettiyseniz genellikle 3.05 deki kavşak mı 4 yol mu neyse artık kazalar

usta el ön frende öbürünüde gazda unutmuşum gerisi malum :mrgreen:

Bende hergün bisiklet kullanıyorum.İzleyince hayret ettim. :cyclopsan

Konya'lı bisikletliler kendilerini dokunulmaz sanıyor herhalde.Bir defa bisikletle araç trafiği içine girilmez, öyle kavşaklardan araba gibi geçmeye, dönmeye çalışılmaz.Bisikletli bu tür kavşaklarda yaya geçitlerinden geçmeli ve yayalara ait kurallara göre hareket etmeli.Adam otobüslerin minibüslerin arasına dalıyor.Vallahi manyak!

Ayrıca çok ilginçtir, minibüslerin karıştığı kazaların tamamında minibüsçü hatalı.

Bende hergün bisiklet kullanıyorum.İzleyince hayret ettim. :cyclopsan

Konya'lı bisikletliler kendilerini dokunulmaz sanıyor herhalde.Bir defa bisikletle araç trafiği içine girilmez, öyle kavşaklardan araba gibi geçmeye, dönmeye çalışılmaz.Bisikletli bu tür kavşaklarda yaya geçitlerinden geçmeli ve yayalara ait kurallara göre hareket etmeli.Adam otobüslerin minibüslerin arasına dalıyor.Vallahi manyak!

Ayrıca çok ilginçtir, minibüslerin karıştığı kazaların tamamında minibüsçü hatalı.

çok ilginç :mrgreen::mrgreen:

HUN

Enteresan çok enteresan konyalı bisikletçilere çinde 1 ay eğitim aldırmak lazım. :D

elemanlar bisikletle bu yüzyılda tanıştılar sanırım.
4.55 deki elemanlar ön frene asılmışlar..,

bu kazalara karisan bisiklet suruculeri tabiri caiz ise mal gibi gidiyorlar bu sekilde yaya bile yuruseler baslarina gelecek sey degismez insan bir saga sola bakmayi adet edinir. sabana kosturulan okuz bile surulmus yeri takip ederek devam ediyor yoluna insan bir okuz kadar olabilmeli aslinda..

Bir kaç kaza hariç hepsi bisikletçilerin psikopatlığından kaynaklanıyor. :p
Ya bu adamlar arabaların içinden geçebileceğini düşünüyor ya da göz göre göre arabalara çarpmaktan zevk alıyorlar. :mrgreen:
uzun zamandır bir yoruma bu kadar gülmemiştim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

elemanlar hakikaten piskopat hiç takmıyorlar, yada trafik bilgileri yok sanırım , gerçi istanbuldaki sürücülerin çoğunda var da ne oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar