Ah şu Çocuklar

Herkese selam hayırlı ramazanlar forumu uzun süredir takip ediyorum ama çok msj atamadım .. önce kendimi tanıtayım ismim emre istanbuldayım düzcede öğrenciyim 20 yaşında genç bir motor manyağı arkadaşınızım :p ilk motorumu şubat ayında aldım öğrenci olduğum için gücüm ancak jinlun 250 ye yetti ama banada şu an yetiyo =) ailemin haberi yok sıkıntısını çok çekiyorum yakalanma korkusu çok kötü =) ama herşeyden önemlisi ya bu çocukları napçaz abilerim biz şimdi motoruma baktım brandasını yırtmışlar baştan başa sinyali kırmışlar hırsızlardan beterler çıkmışlar tepesine dağıtmışlar motoru hep ya .yapanları bulsam napıcam babasına gidip ver lan parasını mı dicem nası bi önlem alcam bilmiorm . daha yenide bakım yapmıştım motoruma ya =) ... herkese hayırlı ramazanlar dilerim...

oturduğum muhite yakın bi otopark yok hiç olsa oraya bırakıcam ama nafile =(

valla işin zor gibi motorun için güzel bir yer yap derim yada otoparka koyacksın başka cagre yok ögrencisin bide...

selam, hoşgeldin. ben mahalleden bi çocuğu arkaya bağlayıp sokak sokak süründürdüm ibret olsun diye, şimdi hiç elleşen yok motora. güzelce söylersen anlarlar. brandalı olunca altında ne war diye merak ediyo işte gençler. görmüşler, bi daha yırtmazlar umarım. baban üzerine salmışta olabilir o bebeleri öğrendiyse bi şekilde, kırılan sinyal olsun, Allah kaza bela wermesin. hayırlı ramazanlar ola.

yırtılmayan bıranda gibi bişey yokmu acaba bende de var o dertten gerçi motorda alarm var yetiyor oda ama akü bitiyor :D

bi bulsam o sıpaları bende temiz bi fırça çekçem ama =) ya çocuk işte yapacak bişey yok ama üstüne titriom ben motorun elin çocuğu gelio çat kırıyo . oynadıktan sonra brandayı da kapamışlar bide ama ters kapatmışlar =) bunada şükür en azından hala kapının önünde duruo =) öğrenci adamın neyine motor =)

öğrenciysen sadece okul geliş gidişi içinse 100 cclik ufak eski ucuza bişey alcaktın ihtiyacını karşılıyacaktı ama bende gencim anlıyorum öyle motorada binilmez ama böyle alıcnada insan pencereden bakıp duruyor hatta ben pencere önünde yatıyorum o derece oluyorum bazen bir ufak seste pencereye koşuyorum :)

motoru ilk aldım işte arkadaşım var oda aldı bağladık motorları bi sürü kilitler falan brandaları kapattık sonra bi baktık brandalar açılmış eywahhhhhhh gece nöbete kalkmalar ışığı kapatıp nöbet tutmalar evden çıkınca ışığı açık bırakmalar ama sonradan öğrendik meğersem rüzgar uçurmuş brandayı :D:D:D uykumdan uyanıp motora bakıyoduk ya çok kötü :D

sadece motora zarar veriyorlarsa bi nebze atlatıyosun da çarptığın zaman çok kötü oluyor insan. ben atlattım bi kere ordan bilyorm:salut:

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/44541-cocuga-carptim.html

valla branda yaptırılır sinyal de yaptırılır ama arkadaşların da dediği gibi ya daha sağlam branda yaptırcan ya da kendin kapalı bişey yapcan oraya tahtadan direklerle filan .:) yaratıcı olmak lazım :)

:D bizim bir arkadaşın en sevdiği bisikleti çalındı yazındı her yaz dıaşrıda iken bisiklete ip bağlardı ipin ucunda çanak olurdu çanağıda merdiven başına koyardı komediydi ah eski zamanlar uykudan kalkıp motor yerindemi felen çok acayip oluyor insan çalındımı yerindemi :D

Yakın arkadasının evinin yada sitesine koya bilirsin tabi musaitse:)

ya tabiki öyle Allah kaza bela vermesin sanada çok geçmiş olsu hocam.iki tekerimiz daima düz bassın yere başka bişey istemem 4 tekerler uzak dursun bizden =) bide şu veletler ... =)

sadece motora zarar veriyorlarsa bi nebze atlatıyosun da çarptığın zaman çok kötü oluyor insan. ben atlattım bi kere ordan bilyorm:salut:

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/44541-cocuga-carptim.html

valla branda yaptırılır sinyal de yaptırılır ama arkadaşların da dediği gibi ya daha sağlam branda yaptırcan ya da kendin kapalı bişey yapcan oraya tahtadan direklerle filan .:) yaratıcı olmak lazım :)

geçmiş olsun ikinizede abi

çok saol olacağı varsa oluyo işte vardır bi hayır allah beterinden saklasın diyip geçicez yani

çocuk bu sonuçta merak ediyor deyme diyorsun deyiyor :)

ama genelde motoru insanın çok geçtiği yere koyacaksın çalınmama bakımından

hem belki çocuklarda bişey yapamaz:)

aslında mantklı bi çözüm var selenin üstüne pitbull u koycam üstünede brandayı çekecem açan olursa ıssır emi oğlum dicem =) olayın nihayete erdiği nokta bence =)

aslında mantklı bi çözüm var selenin üstüne pitbull u koycam üstünede brandayı çekecem açan olursa ıssır emi oğlum dicem =) olayın nihayete erdiği nokta bence =)

sonra sana dava açsinlar pitpul beslemekten ve cocuklara karşi silah olarak kullanmkatan:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar