Ah Hamsi Ah

balık halinden motor ile geçiyorum araba geliyordun karşıdan ön frene hafif bir dokundum dokunduğum gibi ne olduğunu anlamadan yere yapıştım ne oldu niye böyle kaydı derken meğersem teker hamsinin üstüne gelmiş bir hamsi yüzünden debriyaj kütüğü kırıldı 50 ytl gitti 1 hamsi yüzünden 10 kilo hamsi parası gitti ama bana bişe olmadı teselli bu

Hamsi gururlu hayvandır. Üstüne basılmasını gururuna yedirememiş olsa gerek:p

Bu arada büyük geçmiş olsun, Hamsilere dikkat :)

Hocam ne yaptın sen! hamsinin kilosu 5 ytl!.. :queen:

Geçmiş olsun. Arkadaşım....
Bu tip hadiseler bizleri sürekli yol üzerinde ıslaklık, yağ, çöp, muz kabuğu v.s. aramaya zorluyor. İyiki bu hamsilerden otobanda yok. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun..:p

Komik..bir olay..

geçmiş olsun :p şimdi hamsinin sülalesi senden davacı olursa napcan ezmişsin güzelim hamsiyi :p

ilginç bir kaza,geçmiş olsun

Geçmiş olsun arkadaş, şükür sende bir şey yok, olan hamsiye olmuş:pale:

Ama ben sana diyeyim, hamsinin buğulaması-tavası-pilavı çok daha makbuldür Motosiklet Tekeri ezmesinden:cat::cat: Mangal yapacaksan o zaman iş değişir. Motorun egzostunu mangalı tutuşturmada kullanarak değişik lezzetler elde edebilirsin:p ver gazı kor olsun:mrgreen:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
levha yokmuydu balık halinin orda dikkat hamsi çıkabilir:)...çok geçmiş olsun...Allah başka acı göstermesin...

Mısır ununa bulayıp yağda kızartırken yemesi iyide üzerine basıp düşmesi hoş olmamış:).En büyük kazan bu olsun.

Çok geçmiş olsun. İtiraf etmeliyim ki gülümseyerek okudum. Naylon torbaların da üstünden geçmeyelim, aman dikkat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar