Selam kardeş ben bu kasktan kullanıyorum, sanada tavsiye ederim.

Yalnız burda yok diye biliyorum, yurtdışından getirttim. Fiyatı 400-500TL arası kargo dahil.
http://msrmx.com/sites/default/files/Xpedition_900X462_0.jpg
Selam agirligi nedir link varmi? nekadar sürede geliyor yurd dişindan konforlu bi kaksmi iç pedler falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Bende bu kasktan almayı düşünüyorum gerçekten çok hoş, kalitesi konusunda iyi diye düşünüyorum, hakeza sizde 3 yıldır memnunsunuz.:cat:
http://www.mcas.com.au/products/lar...v-ax-8-dual-Sport-GT-Black-Silver-Red_LRG.jpg
Agv kasklara baktim 1000 tl geçiyor o fiyatlara çiksam direk shoe alirim.
arti agv agir ve benim hoşuma gitmedi acerbis var ama oda agirliktan sinifta kaldi 150 euro idi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Selam agirligi nedir link varmi? nekadar sürede geliyor yurd dişindan konforlu bi kaksmi iç pedler falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Agv kasklara baktim 1000 tl geçiyor o fiyatlara çiksam direk shoe alirim.
arti agv agir ve benim hoşuma gitmedi acerbis var ama oda agirliktan sinifta kaldi 150 euro idi
arkadaşlar hepnize Teşekkürler arayişa devam :/ şu arkadaşin dedigi ms merak ettim oda yurddişindan geliyomuz uzun surer bide agirlik ne acep
saygilarimla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Bu aradaArkadaşlar birazdaha motordan ve aldiğim ekipmanlardan bahsedeyim motor 326 km oldu keyifli güzel kesinlikle saglam alcak arkadaşlara söleyim seleye çözüm halen bulamadim elcik boyuyordu ona yapişmaz siyah bant sardim onun dişinda BÜSe mont acerbis eldiven daines dizlik aldim kaski halen çözemedim hafif camli orta ayar bişey istiyom*
saygilarimla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Arkadaşlar bu arada normal resim profil resmi falan nasil ekliyorsunuz yardim birde sitede bilmeden yanliş yapiyorsam üzgünum

affola...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
?...???? Halen bi kask bulamadim agirligi 1250 1350 arasi camli kros kaski?