agirligi ve fiyati uçmayan camli kros kaski.

Arkadaşlar acil kask almam lazim çünkü ist aldiğim emanet kaski geri yollamam lazim hemen agirligi max 1350 geçmeyen camli kros kaski fiyatta 500 700 civari yada biraz daha yüksek.

yardimlarinizi bekliyorum

saygilarimla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Nerde bu millet uyuyormusunuz .:p

Selam kardeş ben bu kasktan kullanıyorum, sanada tavsiye ederim. ;)Yalnız burda yok diye biliyorum, yurtdışından getirttim. Fiyatı 400-500TL arası kargo dahil.

Xpedition_900X462_0.jpg

3 yıldır Agv ax-8 ds'i kullanıyorum havalandırması çok güzel buğu yapmıyor. Tavsiye ederim sağlam ve kullanışlı.

http://www.revzilla.com/motorcycle/agv-ax-8-ds-evo-helmet

Bende bu kasktan almayı düşünüyorum gerçekten çok hoş, kalitesi konusunda iyi diye düşünüyorum, hakeza sizde 3 yıldır memnunsunuz.:cat:
agv-ax-8-dual-Sport-GT-Black-Silver-Red_LRG.jpg

Selam kardeş ben bu kasktan kullanıyorum, sanada tavsiye ederim. ;)Yalnız burda yok diye biliyorum, yurtdışından getirttim. Fiyatı 400-500TL arası kargo dahil.

http://msrmx.com/sites/default/files/Xpedition_900X462_0.jpg

Selam agirligi nedir link varmi? nekadar sürede geliyor yurd dişindan konforlu bi kaksmi iç pedler falan

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

Bende bu kasktan almayı düşünüyorum gerçekten çok hoş, kalitesi konusunda iyi diye düşünüyorum, hakeza sizde 3 yıldır memnunsunuz.:cat:http://www.mcas.com.au/products/lar...v-ax-8-dual-Sport-GT-Black-Silver-Red_LRG.jpg

Agv kasklara baktim 1000 tl geçiyor o fiyatlara çiksam direk shoe alirim.
arti agv agir ve benim hoşuma gitmedi acerbis var ama oda agirliktan sinifta kaldi 150 euro idi

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Selam agirligi nedir link varmi? nekadar sürede geliyor yurd dişindan konforlu bi kaksmi iç pedler falan

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

Agv kasklara baktim 1000 tl geçiyor o fiyatlara çiksam direk shoe alirim.
arti agv agir ve benim hoşuma gitmedi acerbis var ama oda agirliktan sinifta kaldi 150 euro idi

arkadaşlar hepnize Teşekkürler arayişa devam :/ şu arkadaşin dedigi ms merak ettim oda yurddişindan geliyomuz uzun surer bide agirlik ne acep

saygilarimla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

Bu aradaArkadaşlar birazdaha motordan ve aldiğim ekipmanlardan bahsedeyim motor 326 km oldu keyifli güzel kesinlikle saglam alcak arkadaşlara söleyim seleye çözüm halen bulamadim elcik boyuyordu ona yapişmaz siyah bant sardim onun dişinda BÜSe mont acerbis eldiven daines dizlik aldim kaski halen çözemedim hafif camli orta ayar bişey istiyom*

saygilarimla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Arkadaşlar bu arada normal resim profil resmi falan nasil ekliyorsunuz yardim birde sitede bilmeden yanliş yapiyorsam üzgünum :) affola...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

?...???? Halen bi kask bulamadim agirligi 1250 1350 arasi camli kros kaski?

Son düzenleme:
lazer cross kaskaı kulnıyorum camlı 200 lira olması lazım. memnunum ama ağırlığını güvenirliğini tam bilmiyorum

camlı cross kaskları soğuk ve yağmurlu havada buhar yapacağından görüş açısı sorun olabilir,,,

Son düzenleme:
ben ls 2 kullanıyorum. iç astarları çıkarıp yıkayabiliyorum, kışı görmedim henüz, dediği gibi buharlan ma yapabilir, fiyatı 220 tl ydi 2 hafta önce. çok gerekirse yüz maskesiyle de çözebiliriz.

bu husus da Acerbis Türkiyeden İstanbul enduromarket sahibi arkadaşımı tavsiye ederim pişman olmazsın kendiside kroscu 2005 sigorta firmasında kendi dünyasında bir ofisboyken şimdi enduro ve kros camiasında yer edinmiş arkadaşım sana istediğin kaskı verecektir..metehanın selamıyla geldim arıyorum dersen indirimde yapacaktır...sadece kask için değil aradığın herşeyi bulursun....

http://www.enduromarket.com/

http://www.acerbisturkiye.com/

ismi Latif...

Teşekür ederim metehan bursadayim internetten alsam telefonu falan yokmu sizin selaminizi sölesem...... agirligi 1.500 buluyor diye vazgeçmiştim. Acerbis ten acaba hafifi varmi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------

??.....................

lnkleri verdim orada telefon numaraları var ara bir sor ne var elinde ...detayları bilmiyorum krosla pek işim olmadı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar