ağır tonajlı araçların oluşturduğu çukurlar

aslında en güzel teknik herkesin dediği gibi yavaşlayarak biran önce bu beladan kurtulmaktır.Ancak olayın çocukluğuna inecek olursak:p asfaltın kaliteli bir şekilde yapılmış olası lazım eğer kaliteliyse de ağır tonajlı araçların tonajları kanunlarla azaltılmış olsada gerçek anlamda kanunların izinde ilerlemektir.Bizim burda çok güzel bi şekilde istikrarlı ilerliyordu bu yasak ama havaalanı 2007 yılı sonuna yetiştirebilmek için bir müddet kalktı ama yılbaşından sonra tekrar yasaklar başlıyor.

Bence biraz adana yollarında antreman yapacaksın...Özellikle Yüreğir ve kuzey adana yani sosyetik adana bölümlerinde bu tarz çukurlar ve yol yamuklukları oldukça fazla... Birde asfalt seviyesinden yüksek ve yol ortasına koyulmuş rogar kapaklarıda cabası...Birde Adana - Mersin Normal karayolunu deneyeceksin ki o bölümde de harika sürprizler var... Yere yapışmadan bu söylediğim parkurları tamamlarsan motosiklet kullanma konusunda artık profesyonelim diye bilirsiniz...Ben şuna karar verdim Adana belediyesi asfalt kavramından ve yol kavramından bi şey anlamıyor... Yol ortasındaki çizgilerde hangi deha(?) nın ürünüyse artık... Motor dansediyor resmen...Heleki her kes ara sokaklara bariyer yapmış ki her biri mezar kadar nerdeyse... Bu nedenle ben de karar verdim Artık Adana'da Enduro yada Kros motoruyla gezmek lazım.. Artık o şarkıdaki taştan adana yolları kalmamış...bence bu şarkı Adana'nın yolları moktan olmalı...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar