- Konu Yazar
genellikle trafik işiklarına yakın yerlerde olan asfaltta ağır tonajlı araçların oluşturduğu uzuun şerit şeklindeki cukurlara girdiğimizde güvenle cıkmanın bir tekniği varmı ???????
Bence bu topicin en yerinde cevabı bu..Nede olsa uzunyollar yapmış abim..Kısacası YOLLARIN FATİHİ...:cat:bence oçukurları gördüğünde hızını kesmen gerekiyor,eğer mümkünse girmemeye bakarız,girersek bile endüşük hızla çıkmamız lazım,aksi halde düşme riski çok fazla.
Paşam topic açıklaması türkçe yazılmış..Tekrar okumanı tavsiye ediyorum..dostum trafik ışıklarına yaklaşırken nasıl olsa yavaşlamak zorundasın.Sakın ola kavşağa geldiğinde zınk diye bir niyetin olmasın.kavşakta yol kusuru olmaz![]()
mümkünse bu çukurlara girmeyeceksin.. madem girdin çıkmayacaksın hemen...
doğru oldu mu? :mrgreen:
"tecrübeli abilere ablalara..."
bu nasıl başlık len :mrgreen: ben de dedim ne soruyor bu :mrgreen: :cherry:
her neyse bu başlık hem kel hem fodul, yani hem yanlış yere açılmış hem de başlığı içerik hakkında bilgi vermiyor. Ben düzenliyorum, sonraki açacaklarında dikkat edersen sevinirim, etmezsen de kilitlerim :cherry:![]()
genellikle trafik işiklarına yakın yerlerde olan asfaltta ağır tonajlı araçların oluşturduğu uzuun şerit şeklindeki cukurlara girdiğimizde güvenle cıkmanın bir tekniği varmı ???????
hem kel hem fodul