AGiLiTy City ' me KaVuŞTuM...

çok yakışıklı sağlam bir şeye benziyor güle güle kullan

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Agility City, birçok kişi gibi benim de hoşuma giden bir scooter.
Site üyesi arkadaşlardan biri böyle güzel bir tercih yapınca ben de mutlu oluyorum, kendim almış gibi seviniyorum. Tekrar hayırlı olsun, kaza-bela görmezsin inşaAllah.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym symphony ST 200i
alp ben bugünde akşam üstü aydın motora ugradım senin ruhsatını çıkartmışlar hazırdı masasında duruyordu saat akşam 6.00 da ayrıldım ordan plakayıda FB çıkarttırmışsın hayırlısı olsun der güle güle sağlıklı kullan manı canı gönülden isterim,,,,

alp ben bugünde akşam üstü aydın motora ugradım senin ruhsatını çıkartmışlar hazırdı masasında duruyordu saat akşam 6.00 da ayrıldım ordan plakayıda FB çıkarttırmışsın hayırlısı olsun der güle güle sağlıklı kullan manı canı gönülden isterim,,,,

allah razı olsun abicim valla Murat bey beni o kadar çok sevindirdi ki,çünkü arabamın da plakası FB,motorda olabilirmi dedim yapmaya çalışırım dedi saolsun motorumun da plakası FB oldu,senin uğradığını söylediler bende bu akşam aldım motorumu şimdi evimin yanındaki otopark ta dinleniyo :cat: belki haftaya 40lt lik shad topcase imi de alırım çok şık durdu gerçekten,motor büyük olunca topcase tam durdu...:)

@İsmail,çok teşekkür ederim sizi de sevindirdim ne güzel :)

@İlkay ??? anlamadım bişey ama boşver :)

Son düzenleme:
önü honda arkası derbi ye benzıyor ama hakketen makyajı guzel motorun hayırlı olsun

önü honda arkası derbi ye benzıyor ama hakketen makyajı guzel motorun hayırlı olsun

her marka birbirinden bişeyler görerek motor üretiyo zaten ona ya da buna benzemesi hiç önemli diil,önemli olan kaliteli olması :cat: teşekkürler yorumun için...:)

yeni resimler ekledim ilk sayfama,görmeyen arkadaşlar bakabilirler :) :)

Hayırlısı olsun kardesım gercektende sende gördgum anda asık oldugum bır makına kazasız belasız ıns...

CBA

kardeş yeni resimlerin çok güzel motorunda süpr allah kaza bela vermesin..Kaskında bımba yani bendede n62 var ama geçen senenin modeli bu desenler çok güzelmiş...Kaskım eskimiş olsa senin kinden alırdım herhalde..
Kask hakkında biz başka bi konuda konuşmuştuk galiba senle ama kusura bakma bidaha sorucam kaça aldın kaskını..Bİrde kask için kılıf verdilermi ben aldığım zaman nolan kılıf vermiyor filan demişlerdi bana başka markanın kılıfını vermişlerdi..

evet kask konusunda ben resim fln eklemiştim, 300tl ye aldım, 365tl di,peşin alınca saolsunlar iyi indirim yaptılar bence...n62 modellerinde orjinal kılıf yoktu,ama firma kendi yaptırdığı kılıftan verdi (mototal honda dan aldım FB stadının karşısında), çok kaliteli kılıf değil ama üzerinde nolan yazıyo en azından :) bi de nazar değdi geçen gün kaskı düşürdüm mıcırlı yere allahtan desenler var da çok belli olmuyo minik delikler oluştu küçük bi yerinde...sağlık olsun :)

CBA

evet kask konusunda ben resim fln eklemiştim, 300tl ye aldım, 365tl di,peşin alınca saolsunlar iyi indirim yaptılar bence...n62 modellerinde orjinal kılıf yoktu,ama firma kendi yaptırdığı kılıftan verdi (mototal honda dan aldım FB stadının karşısında), çok kaliteli kılıf değil ama üzerinde nolan yazıyo en azından :) bi de nazar değdi geçen gün kaskı düşürdüm mıcırlı yere allahtan desenler var da çok belli olmuyo minik delikler oluştu küçük bi yerinde...sağlık olsun :)

300 demiştin doğru yaw.
Banada kılıf vermediler bi sorayım dedim...
o kadar olur yaw geçen bende depoya girerken kolumdaydı sürttüm o kadar olcak yaw :)

bide daha evvelde söylemiştir şu jantlarına beyaz şerit çektir yaw süper olur gibme geliyor bende senin motordan olsa ilk işim beyaz şerit olurdu :):) :):)

Son düzenleme:
bi de nazar değdi geçen gün kaskı düşürdüm mıcırlı yere allahtan desenler var da çok belli olmuyo minik delikler oluştu küçük bi yerinde...sağlık olsun :)

Evet Nazar Değmiş.Böyle küçük şeyler olunca kaskın değerini daha çok anlarsın.:) Allah Daha Büyüklerini Göstermesin.Scooterin Siyah Jantları Çok Hoşuma Gitti.Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar