çok yakışıklı sağlam bir şeye benziyor güle güle kullan
zaten motor ve beygir farkı var :cat: ayrıca ben arabamla yeteri kadar kapıştım artık yetti,motoru o amaç için almadım,o zaman gilera alırdım olur biterdi :queen:
alp ben bugünde akşam üstü aydın motora ugradım senin ruhsatını çıkartmışlar hazırdı masasında duruyordu saat akşam 6.00 da ayrıldım ordan plakayıda FB çıkarttırmışsın hayırlısı olsun der güle güle sağlıklı kullan manı canı gönülden isterim,,,,
önü honda arkası derbi ye benzıyor ama hakketen makyajı guzel motorun hayırlı olsun
Hayırlısı olsun kardesım gercektende sende gördgum anda asık oldugum bır makına kazasız belasız ıns...
evet kask konusunda ben resim fln eklemiştim, 300tl ye aldım, 365tl di,peşin alınca saolsunlar iyi indirim yaptılar bence...n62 modellerinde orjinal kılıf yoktu,ama firma kendi yaptırdığı kılıftan verdi (mototal honda dan aldım FB stadının karşısında), çok kaliteli kılıf değil ama üzerinde nolan yazıyo en azındanbi de nazar değdi geçen gün kaskı düşürdüm mıcırlı yere allahtan desenler var da çok belli olmuyo minik delikler oluştu küçük bi yerinde...sağlık olsun
![]()
bi de nazar değdi geçen gün kaskı düşürdüm mıcırlı yere allahtan desenler var da çok belli olmuyo minik delikler oluştu küçük bi yerinde...sağlık olsun![]()