AGiLiTy City ' me KaVuŞTuM...

Motosikleti
ZX12R
4000 ytl ye scooter aldın ölemi..hemde 125 cc..

hayırlı olsun..:silent:

4000 ytl ye 125 cc scooter ala ala...ala alaaa...

pahalı ve gereksiz geldi..slindir hacmi kücük geldii...:wiinkk:

ilk kez scooter kullanıyor olduğum için 125 cc lik bi motor ile başlamak bence gayet normal,7 yıldır araba kullanıyorum ondan sıkıldım motora sardım,uzun süre kullanmayı düşündüğüm için ve bazı özellikleri bana uygun olduğu için de KYMCO yu tercih ettim... tşk ederim yorumun için... :cat:

CBA

4000 ytl ye scooter aldın ölemi..hemde 125 cc..

hayırlı olsun..:silent:

4000 ytl ye 125 cc scooter ala ala...ala alaaa...

bende 5000 tl yee 150 lik aldım ona bakarsan. ama hakkını veriyorsa bence sorun yok alp kardeşim motorda 125 lik ama diğer çoğu 125 liklerden çok daha iyi. onun içinde fiyat farkı var ...umarım anlatabilmişimdir...

bende 5000 tl yee 150 lik aldım ona bakarsan. ama hakkını veriyorsa bence sorun yok alp kardeşim motorda 125 lik ama diğer çoğu 125 liklerden çok daha iyi. onun içinde fiyat farkı var ...umarım anlatabilmişimdir...

ya tabiki anlıyorum diğer arkadaş da anlamıştır umarım... zaten haziran ayında 3650 tl miş fiyatı ben zamlı bile aldım,zaten 1 2 hafta içinde 200-250 lira kadar zam gelecek...ben 2000 liraya motor bakarken kendimi 4000 lik motorda buldum,ayrıca dediğin gibi bazı 150cc lik diye geçinen motorlar var (kimse yanlış anlamasın ama) bi bakmışsın 125cc kadar bile gidemiyor...ben hız yapmıorum evden işe giderken kullanıcam haftasonları da canım nereye gitmek isterse oraya gidecem...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet pahalı çünkü kaliteli ,en kıvrak motor,ilk sürenler için rakibi şu an yok.
Arkadaşın midesini bulandırmanın alemi yok,çok araştırmış,yeni almış motorunu tebrik etmek lazım:p

honda dylan'ı almadan önce bu motoru çok inceledim, belkide satıcının basiretsizliğinden kısmet olmadı. dylan aldım... ctiy; 16 inç jantları, arka disk freni ve ayakları bastığımız yerin düz olması (çanta vs.taşımak için) en büyük artıları.en büyük eksikliği hava soğutma olması ve beygir gücünün bu motora göre az olması. genel hatları ile bu segmentteki ilk 16 inç jantlı araç..birde şunu söyleyim bu motorun farı, selesi, aynaları, arka stoplar,arka çamurluk, ön çamurluk dylan'ın benzeri..kymco diğer çinçonlara benzemez güle güle kullan kardeşim, kazasız belasız

@erol 62,çok teşekkürederim mantıklı ve ciddi yorumun için,ben çin mallarına kesinlikle yorum yapmıyorum,alan var alamayan var,ama çin motoruna sahip olmadığım için kendimi şanslı hissediyorum...:)

Motosikleti
ZX12R
al mondilal RS dewam et..4000 tl ye scooter mi olur..

git er 5 al..

Motosikleti
ZX12R
motorum türk malı..bazı parçaları cin de üretilmiş olabilir..

6500 km de ve tık yok..hadi by

Motosikleti
ZX12R
motor otopark da duruyor demen den belli ne kadar motordan anladıgın

sıfır motor almısın oto park da ne işi war kardeş..kullansana..

40 yapmışda çok heycanlan mış ayyy yerim ben senı ya :D

Son düzenleme:
motor otopark da duruyor demen den belli ne kadar motordan anladıgın

sıfır motor almısın oto park da ne işi war kardeş..kullansana..

daha ehliyetimi 15 Mart ta alıcam desem,sen de çok iyi anlıyosun belli plakasız motora bakıyosun demiyosun plaka nerde diye ?? pazartesi günü plaka işlemleri bitecek,benim acelem yok istanbul yağmurlu,konya yı bilemem tabi...

ayrıca yazdıklarına dikkat et...!!

Son düzenleme:
Motosikleti
ZX12R
ehliyetin yoksa tamam..ama plakan çıkıyor nası olsa..sorun olmazdı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar