AGiLiTy City ' me KaVuŞTuM...

sen böyle resimleri koy sonra nazarlansın motorun :mrgreen: ayberkin dükkandaki taşı unutma :cat:
ayrıca hasan kardeşimizde cilalı motoru koyduktan sonra kaza yaptı garibim tecrübeyle sabittir anlicağın göz var Allah kem gözlerden korusun .. .:rendeer: :rendeer:

amaninnn! Dibim düştü desem yeridir! Ben şehir içinde kullanmak için scooter aldığımda SYM Mio'yu tercih etmiştim, tipine hasta olmuştum. Agility agresif gelmişti tip olarak.. O zaman City yoktu. Şimdi bakıyorum da, beyaz renk bi scootera bu kadar mı yakışır?

Alp-Toker, hayırlı uğurlu olsun. Son zamanlarda gördüğüm en güzel scooter. Kask seçimin de şahane olmuş.. Nazar değmesin, muhteşem..

sen böyle resimleri koy sonra nazarlansın motorun :mrgreen: ayberkin dükkandaki taşı unutma :cat:
ayrıca hasan kardeşimizde cilalı motoru koyduktan sonra kaza yaptı garibim tecrübeyle sabittir anlicağın göz var Allah kem gözlerden korusun .. .:rendeer: :rendeer:

o taşın geldiği yere sticker yapıştıracam sinir oldum,ama o taşı bağlarken aklımdan geçti dedim rüzgar da var bu taş havalanır fln , nese sağlık olsun olucak böle şeyler,en kötü taş çarpsın :queen:

amaninnn! Dibim düştü desem yeridir! Ben şehir içinde kullanmak için scooter aldığımda SYM Mio'yu tercih etmiştim, tipine hasta olmuştum. Agility agresif gelmişti tip olarak.. O zaman City yoktu. Şimdi bakıyorum da, beyaz renk bi scootera bu kadar mı yakışır?

Alp-Toker, hayırlı uğurlu olsun. Son zamanlarda gördüğüm en güzel scooter. Kask seçimin de şahane olmuş.. Nazar değmesin, muhteşem..

çoook teşekkürederim o zaman sende sat mio yu,al kymco yu hehe kafiyeli oldu :mrgreen: ama mayıs a kdr beyaz olmicakmış silkarda diye bir duyum aldım,bilemiyorum...

Son düzenleme:
[B

2486.jpg

2470.jpg

2432.jpg

1345.jpg

1354.jpg

1359.jpg

1361.jpg

p10100152.jpg

p10100122.jpg

p10100024.jpg

p10100064.jpg

87758295.jpg

93770008.jpg

banlıyken bişey yazamamıştım...Beni bugüne kadar etkileyen böyle harikulade bir motor olmamaıştı...sınıfının 1 numarası...kazasız belasız...bende olsa binmeye kıyamam...evin önünde ıkar yıkar dururum...:p

hayırlı olsun :cat:

Çok çok iyi bir seçim yapmışsın, harika bir motor...tabiki Kymco kalitesiyle....Güle güle kullan.

banlıyken bişey yazamamıştım...Beni bugüne kadar etkileyen böyle harikulade bir motor olmamaıştı...sınıfının 1 numarası...kazasız belasız...bende olsa binmeye kıyamam...evin önünde ıkar yıkar dururum...:p

hayırlı olsun :cat:

Çok çok iyi bir seçim yapmışsın, harika bir motor...tabiki Kymco kalitesiyle....Güle güle kullan.

çook çook teşşekür ederim güzel yorumlarınız için, 800km yi devirdim 1.5 ayda (havalar kötü olmasaydı daha çok gezecektim ama :)), iyice alışmaya başladım şimdilik herşey yolunda kazasız belasız devam ediyoruz... :cat:

Çok harika bir makine.. Nazar değmesin!
Güle güle, mutlu mesut kullanın inşallah!
Kymco bambaşkadır! :cat:

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Alp artık motor hakkındaki + ve - leri anlatacak kadar km yapmışsındır herhalde:)
Bu motor bu aralar bayağı bir ilgimi çektiğindne mümkünse bu motor hakkında senden genel bir değerlendirme bekliyorum dostum..

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama eski bir CITY kullanıcısı olarak bu motordan satın almak isteyenler için tavsielerin nelerdir??
jakoben'in dediği gibi sana göre + ve - 'leri neydi?? yakıt tüketimi ne kadardı? (100km'de kaç lt??)
tavsiye ve tecrübelerini dinlemek isteriz! :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar