AGiLiTy City ' me KaVuŞTuM...

Evet Nazar Değmiş.Böyle küçük şeyler olunca kaskın değerini daha çok anlarsın.:) Allah Daha Büyüklerini Göstermesin.Scooterin Siyah Jantları Çok Hoşuma Gitti.Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan.:p

Ben biraz titiz olduğum için bazı şeylerden hemen soğurum,ama yapıcak bişey yok kaydı elimden :pr: daha dikkatli olucam :mrgreen:

hayırlı olsun alp kardeşim..tekerin düz bassın her daim.. ;)

teşekkürler inşallah... :mrgreen:

bide daha evvelde söylemiştir şu jantlarına beyaz şerit çektir yaw süper olur gibme geliyor bende senin motordan olsa ilk işim beyaz şerit olurdu :):) :):)

çektircem çektircem,zaten istanbul da hava çok kötü ve soğuk,kullanamıyorum bu aralar motorumu,Mart ayı bitsin de,Nisan gibi ilk işim şerit çekmek olucak,bende güzel olacağını düşünüyorum...:cat:

Son düzenleme:
ben bır kymco kullanıcısı olarak senelerdır;tebrık ederım ıyı secım ve rengı cok hosuma gıttı gule gule kullan fakat o plaka yakısmamıs:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeşim motorun güzel allah kazasız belasız keyfini sürdürür insallah allah herkese versiinn aminn.. :D

Hayırlı olsun. Bu pazar cadde de gördüm çok yakışmış motorun :wiinkk: kazasız belasız keyifli sürüşler

Hayırlı olsun. Bu pazar cadde de gördüm çok yakışmış motorun :wiinkk: kazasız belasız keyifli sürüşler

aaa burdan birinin beni görmesi ne güzel,tabi cadde de 5 saat dolaşınca illaki görülmüşümdür :queen: tanışalım bi dahakine,yanlız gezmek istemiyorum :mrgreen:

çok teşekkürler walla 450km oldum çok şükür herşey yolunda rodaja harfiyen uyuyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar