AGiLiTy City ' me KaVuŞTuM...

Motorun çok güzel, güle güle kullan. Scooterda 16 jantlar kesinlikle bi ayrıcalık, markası ve görüntüsüde...

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız uzun yıllar binersin umarım.

Ben keeway outlook 150 daha cazip gelmişti bu segmentte su soğutmalı olmasından dolayı ancak yeni bir model temkinlik yaklaşmakta fayada var .Kymco ise kendini beğendirmiş bir marka özellikle aglitiyle sonra city geldi arka disk,büyük jantlat iyiydi ancak cityden biraz fazla aldığınıda söylemeden edemiycem.

arkadaşımALLAH kaza bela vermesın güle güle kullan motor cok şık cantlarını beyaza boyama benım fıkrım en güzel motor benim motorum,cünkü benım olduğu icin 100 mt. bıle gıtsen kaskını tak buda tavsiyem

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
hayırlı olsun bugünde akşam üstü aydın motora uğradım baktım motorun yok sorduğumda,arkadaşlarıyla gelip aldı dedi pazartesi işlemlerinin tamamlanacağını söylediler...

güle güle kullan güzel bi renk seçmişsin valla hadi iyisin yarın havada yağış yok turlarsın artık:)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam kesinlikle sakın ve sakın jantları beyaza boyamayın siyah süper honda bile siyaha döndü beatlerdeki siz beyaz düşünüyorsunuz bu yanlış olur:) + cba dostumun dediği gibi beyaz yada kırmızı jant şeridi takarsan daha bi havalı olacakdır motorun derim saygılarımla...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
sevgili alp kardeş sen kimsenin gazına gelme bence ehliyetini de biran önce al şehir trafiğine öyle çık ayrıca belirli km kadar aydın usta sana söylemiştir o surati aşma ki motorun iyi açılsın tüm kullanma klavuzuna uymanı tavsiye ederim... kim ne derse desin senin motorun çok güzel ayrıca bende 125 lik kullanıyorum.. çekişi mükemmel ben onla yazın çanakkale asosa gidip geldim.. yolda çok rahattım hiç bir zaman çekiş düşüklüğü yaşamadım...

asm

Hayırlı olsun.

Allah kaza bela vermesin.

Güle güle kullan. (tekrardan)

alp hayırlı olsun yeni motorun gerçekten iyi bir seçim yapmışsın fiyat yüksek olabilir ama kalitede öyle.biraz daha detaylı resim eklersen ve yorumlarını esirgemezsen sevinirim kazasız belasız.

ilk basta parasal cesaretinden dolayı tebrik ederim bu motora güzel bi seçim yapmıssın 125ccye 4.000tl vermişssin demekki bi bildiğin varmıs allah kaza bela vermesin kardeşim :rendeer:

hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin guzel secim allah icine sindirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar