Africa Twin Altim

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
yakıt sarfiyatı konusunda bizi bilgilendirirmisin??????

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Darası isteyipte sahip olamayanların başına.

Son günlerde bir enduro patlamısıdır gidiyor. Süper tenereden sonrada africa twin. :). Forum yavaş yavaş enduro tarzına dogru gitmeye başlıyor.
Son istatistiklere göre dünyada en çok satılan model enduro oluyormuş. İkinci olarak cruiser'lar geliyormuş, SS'lerde ciddi bir azalma varmış. Sezon başında okumuştum bir yerde, hatta forumla da paylaşmıştım yazıyı da hatırlamıyorum şimdi :)

Süper süper :queen::queen:

Biz de mi endurolara kaysak azar azar...

Bu işte bir iş var galiba....

Aman abi bu sefer de gider sıfır bi transalp alırsın valla yüreğime iner :pale::pale:

Hayırlı uğurlu olsun, güzel motor.. :rendeer::rendeer:

Hayırlı olsun.İyi günlerde kazasız belasız sürmek nasip olsun.
Hayallerini enduro ile süsleyenlerin arasına beni de yazın.:p

hayılı olsun güle güle kazasız günlerde kullanman dilegiyle..

BMW farkı!

Son istatistiklere göre dünyada en çok satılan model enduro oluyormuş. İkinci olarak cruiser'lar geliyormuş, SS'lerde ciddi bir azalma varmış. Sezon başında okumuştum bir yerde, hatta forumla da paylaşmıştım yazıyı da hatırlamıyorum şimdi :)

Olur tabii R1200GS sağolsun:cat:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
yakıt sarfiyatı konusunda bizi bilgilendirirmisin??????

Teşekkür ederim arkadaşım. Motorla henüz uzun yola çıkmadım. Birkaç hafta sonra yakıt hakkında bilgi veririm. Selamlar.

Mesaj yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah sizleri de kazadan beladan korusun, motoru almayanlara da bir an önce motor almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
çok sağlam motor almışsın.şimdi üretilmiyor ne yazıkki.çok güzel motosiklet hayırlı uğurlu olsun

dostum bu hafta sonu gidiyoz dimi allahın izniğle hem makinaları biraz arazide deneyelim hem güzel bi gezi yapalım.
senden tel.bekliyom zamanı belirleyelim.

Hayırlı olsun... Ben de 1 saattir afrikaları inceliyordum. Pronun açtığı şu Himalaya gezginlerini anlatan konudan sonra dikkatimi çekmişti.
Çok güzel bir seçim yapmışsın tebrikler...

dostum bu hafta sonu gidiyoz dimi allahın izniğle hem makinaları biraz arazide deneyelim hem güzel bi gezi yapalım.
senden tel.bekliyom zamanı belirleyelim.

Bir aksilik olmazsa gideriz elbette. Fakat şu an dışarda yağmur yağıyor, haftasonu nasıl olur bilmem. Yeni motorlarınızla bir an önce araziye çıkmayı ben de çok istiyorum. Görüşmek üzere.

Hayırlı olsun... Ben de 1 saattir afrikaları inceliyordum. Pronun açtığı şu Himalaya gezginlerini anlatan konudan sonra dikkatimi çekmişti.
Çok güzel bir seçim yapmışsın tebrikler...

Selam o Himalaya gezisi gerçekten süper olmuş. Hem dün hem de bu akşam ben de baktım. Motorlar süper, gezi harika.
Darısı bizim başımıza diyelim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaça aldın?...

Güzel motor....Güle güle kullan....

Yeni mesaj yollayan arkadaşlar sizlere de çok teşekkür ederim. Herkezin övgüyle anlattığı bir motor. Hakkında çok iyi şeyler söylendiği için aldım ben de.
Motoru 9000 ytl ye aldım arkadaşlar.

Yeni mesaj yollayan arkadaşlar sizlere de çok teşekkür ederim. Herkezin övgüyle anlattığı bir motor. Hakkında çok iyi şeyler söylendiği için aldım ben de.
Motoru 9000 ytl ye aldım arkadaşlar.

tutkun bedavaya almışsın o motoru.adresini versene.çalacağım.ya da bana sat.sana a vagrant ın nasıl gezdiğini göstereyim.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar