Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana İl Temsilcisi
kemalciğim zor olanı başardın.seni özlüyoruz.sevgilerimle.BORA

kemallll yine on numara duruyonn vallaha karizma süperrr sen herşeyii başarabilecek bi kişiydin tanıdığım kadarıyla ve başarıyosunnn dilerim herşey gönlünce olurrr 6. aşamaya geldiğinde beraber gaz açarızz senle

Efendiden İsmaill umarım unutmamışsındır

… ve tekrar ayaktayım.

İşte bugün atılan bu küçük adım, artık yavaş yavaş inişin tamamlandığını ve hatta yükselişe geçildiğinin bir göstergesi. Atılan bu küçük adım büyük bir gelişmenin işareti. Sizlerin müthiş desteğinin bir eseri…

yeni bir hayata küçük adımlarla başlamak güzel

yakında güzel günlerin seninle olması dileğiyle

Kardeşim seni tanıyan biri olarak aramıza döneceğini biliyorduk . Sen herzaman koşulları zorlayan , pes etmeyen , savaşan , güveniyle peşinden onlarca insanı sürükleyen kahraman bir liderdin . Sen her zaman kalbine göre yaşadın ve kurt gibi kaplan gibi bir kalple doğdun . Kalktın ve savaştın bu mücadeleden zaferle çıkan sensin kardeşim . Ruhunda kaynayan özgürlük ateşi seni kısa zamanda aramıza döndürdü . Ben şimdi yeniden binlerce kilometre yapacağımız günlerin özlemini duyuyorum . Yıldızlar , yağmurlar , nehirler , yırtıcı kuşlar ve hayvanlar Seni bekliyor kardeşim . Rüzgaraların ve yolların bizi beklediğini biliyorsun , daha fet edeceğimiz çok kale var .... Sabah uyandığında pencerede beliren uğultu var ya işte o kardeşlerinin sesi , motorcu kardeşlerin seni bekliyor , daha fazla bekletme onları.....

… ve tekrar ayaktayım.

ayaktayimqt5.jpg

Gerçi bir manga adam yardımıyla bu fotoğrafı çektirmiş olsam da yine de bilmem kaç gün sonra sol ayağım üzerinde durabilmek çok güzeldi…

Hepimiz, kimi zamanlar aldığımız hatalı kararların sonuçlarına bir şekilde katlanma mecburiyeti içerisindeyiz. Kimi zaman bir şirketi zarar ettirir bu kararlar kimi zaman ise, benim durumum gibi, kendimizi ve birçok başka insanı üzen olaylara sebebiyet verir. Ama şu bir gerçektir, ne zarar eden bir şirket nede bendeniz için yaşam sona ermiş değildir. Son nefesimizi verene kadar hayat devam ediyor. Her zaman inişler ve çıkışlar var hayatta (evet biliyorum hep y=2x olsun istiyoruz hayat – ama maalesef y=cos(x) tir hayat).

İşte bugün atılan bu küçük adım, artık yavaş yavaş inişin tamamlandığını ve hatta yükselişe geçildiğinin bir göstergesi. Atılan bu küçük adım büyük bir gelişmenin işareti. Sizlerin müthiş desteğinin bir eseri…

Zor günlerin geri de kaldığı, her yeni günün bir öncekinden daha iyi olduğu bu günler hızla geçiyor. Ameliyat yaralarımın iyileşmesi ve eski gücümü tekrar kazanmak için yapılan çalışmaların ardından 6 Ağustos’ da Ankara’ ya protez imalatı için gidip bir sonraki fotoğrafta iki ayağım yerde poz verecem sizlere.

Sizlere bunca zamandır esirgemediğiniz desteğiniz için teşekkür ediyor ve sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum – yanlış olduğunu bildiğimiz olayların başımıza getireceği zararların gerçekleşme ihtimalinin sıfırdan büyük olduğunu unutmayarak ve bunları ciddiye alarak atalım adımlarımızı.

Saygılar
M.Kemal

yanaklarından öperim...zor olanı başardın...Allaha emanetsin...unutmaki biz seni uzaktada olsak sevdik dua ettik...Allah seni bize sevdiklerine bağışladı...

..istanbuldan toprağım mustafa ya acil şifalar diliyorum acısını taa buradan hissettim inanın çok üzgünüm

Çok şükür seninde dediğin gibi yükselişe geçtin. Seni mutlu görmek hepimizi mutlu ediyor. En kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum.

Görüşmek üzere.

Çoğu gitmiş azı kalmış, bunu başaracağına inandığım gibi gerisinin geleceğine de inanıyorum.. Her zaman yüzünde ki gülümsemeyle hayata sıkı sıkı tutunman dileği ile.. Seni seviyoruz, sağlığına kavuşmanı diliyoruz.. :)

Gaziantep İl Temsilcisi
seni ne kadar tanımasakta mt den takıp edıyorduk inan seni böyle görünce cok sevindim yaşam azmın galıp cıkmiş anlaşilan hayat mucadelende yanında oldumuzu bilmeni isteriz kendine iyi bak:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Gaziantep den sevgilerle......

kardeşimize geçmiş olsun diyorum.inşaallah daha çabuk iğleşip tekrar aramıza döner...:pale::pale::rendeer:

ne güzel ne güzel :)

:cat: işte sen busun :p :rendeer: ne mutlu sana ve sevdiklerine , harikasın yaa ,ne diyebilirm ki :wiinkk: en kısa zamanda görüşmek üzere ... :cat:

OKD

Yüzündeki gülücükten birçok zorluğun altından kalkacak kadar güçlü biri olduğun anlaşılıyor.Geçmiş olsun

kemal kardeşim azminle hepimize örnek oldun. Allah seni mesut etsin. Yeniden geçmiş olsun :rendeer:

Yazıyı yeni gördüm ve baştan sona kadar ara ara okuyabildim.

Sonuç:ölüm dışında hiçbir şey sandğımız kadar kötü değildir.Azimli insan zamanla herşeyin üstesinden gelmesini bilir...

Kemal abi,Allah seni sevenlerinle bağışlamış bundan sonra da herşey daha iyi olacak inşallah:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Sen iyimser açıdan yaklaşmışsın ve büyük bir kazadan kurtulan birisi olduğunun farkındasın. Arkadaşların da belirttiği gibi yüzündeki gülümseme güçlü ve iyimser biri olduğunu gösteriyor. Hep böyle devam etmeni dilerim..

heeyt bee abimize bakın.. Kalkmış Aslanlar gibi.. Vallahi cok mutlu oldum.yüzündeki o güzel ifadeyi görmek ne güzel kemal abi.. İnşallah kısa zamanda 2 ayak üzerinde.. daha da dimdik seni görmek dileğiyle.. Bu güzel olayı FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK olarak da nitelendiriyorum.. Kendine cok ii bak abi..

neden

geçmiş olsun. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Başlığı ilk okuduğumda birgün böyle mesajlar atabilir ummuştum.Şimdi görünce çok sevindim.Tanışmasakta ,her zaman söyleyemesekte gönlümüz seninle:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar