degerli arkadaslar,
bunca zamandir beni destekleyen, iyi dileklerini ve dualarini benden esirgemeyen siz degerli arkadaslarla son durumumu paylaşmak, sizlere sonunda iyi haberler vermek istedim...
burada hep birlikte dibe vuran bir hayattan tekrar dirilişin öyküsüne tanıklık ettik. işte bu tecrubemizde belkide en onemli asamalardan birine gelmiş bulunmaktayiz. evet - ayağa kalkma safhasindayiz, bunu takiben yurume, merdiven cıkma vb'ni tekrar kazanabilme...
6 agustostan beri Ankarada' yim. Burda Erdem Polikliniginde tedavi goruyorum. Doktorum Evren bey çok ilgili ve iyi bir insan. (Evren Bey'e olan sevgimin wallahi sahip oldugu 2007 model FZ1-Fazer'la alakasi yok !!! :queen: ) Kendisininde yardımlarıyla kısa surede ayaga kalktım ve nerdeyse yurume asamasina geldim.
ve babişkomla bu fotografi cektirebildim sonunda
ilerleyen gunlerde sizlere daha da guzel fotograflar ve hatta eskiden oldugu gibi gezi anıları paylaşabilmek dileğiyle....
aa, nerdeyse unutuyordum - arkadaslar ben bir hayat arkadaşı arıyorum !!!
ammaaaaan, simdi ne dusundunuz merak ettim ?!? durun hemen kızmayin. yok efenim yok kari - kiz aramiyorum...(onlardan biz erkeklere hayir gelmez zaten)

:mrgreen:
ben, bana arkadas olacak -hayat arkadasi olacak- yanlizligimi paylasacak, beraber gulup eglenebilecegim, gezdirebilecegim, yemek ismarliyabilecegim, elimi kolumu yalicak...
eeee - cok uzattim ama ! arkadaslar ben bir kopek
ariyorum. tercihen golden retriever. 2 en fazla 3
aylik. kiz yada erkek fark etmez.
yardimci olabileniniz warsa cok memnun olurum...
adi'da belli
C ı B ı R
nasil ama ? bi RR i eksik
saygılar
herkese ii gunler
kemal