Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun

azmini ve yüzündeki gülümsemeni hiç bir zaman kaybetmemen dileğiyle ....

arkadaşlar hepimize dikkat etmeyi önerir arkadaşimiza allahtan acil şifalar diliyorum.motoru görünce inanın kendim yapmış gibi üzüldüm ve duygulandım tabi buna adanada yasamam da etki etmiştir ama umarım en yakın zamanda tekrar motoruna biner

-5nci asama- protez ile yasama alışmak – calısmaya baslamak, serbestce yurumek,eglenmek vb – eski gucumu ve reflekslerimi yakalamaya calısmak…

Gelelim 6nci asamaya – simdilik surpriz olarak kalsin. Ama isteyenler hayal gucunu bir kullansin… benim yerimde olsaniz siz ne yapardiniz???

:queen: :pr:

ben olsam 6. aşamada şöle yapardım:

honda_silverwing.jpg

yada biraz daha hafifi bişii;

FES2502_3S.jpg

Ama hız yok dimi? :queen: çok büyük geçmiş olsun hayata tutunmana hayran kaldım sen bu yüreğinle herşeyi halledersin. :cat:

arkadaşım ben GAZİANTEP MT adına sana cok cok gecmiş olsun dileklerimi sunuyorum sana acil şıfalar diliyor tekrar seni ayakta gormekten cok mutlu oldugumuzu soylemek istiyorum kendine iyi bak GAZİANTEP MT adına

hayata sımsıkı bağlanmış sınız. ne kadar hoşuma gitti bilemezsiniz. herşey allahtan her nekadar insanlar etkilesede. bunlara sabır gösterip isyan etmemek, ve yaşamama sımsıkı sarılmakla; yattığınız an bile ibadet ediyor sayılırsınız allah katında. tekrar geçmiş olsun diliyorum. allah her diam yar ve yardımcınız olsun.

Gaziantep Mt:rendeer:

Aramıza tekrar hoş geldin.Yüzündeki gülümsemeyi görmek çok güzel.Tekrar geçmiş olsun...

iyileştiğine sevindim. o yüzündeki gülüşün eksik olmasın. sevgiler

asm

Şükür ki ayaktasınız,ne mutlu...

Allah şifalar versin,inş. çok daha iyi olursunuz

yüzünüzden bu gülümseme hiç eksilmesin

cook üzüldüm

okudum cok uzuldum ya kardesımıze cok cok gecmıs olsun umarım bır an önce iyileşir

işte bu yaa hayat cabandan dolayı senı kutlarım kardes g.antepten sevgılerr

Son düzenleme:
hayatın mucizelerine inanmak gerektiğine dair en güzel örnek olsanız gerek,geçmiş olsun.

kemal, olayları gerek internetten ve gerekse de seni tanıyan ve mersinde tanışıp karşılaştığım arkadaşlardan takip ediyorum... öncelikle şunu söylemeliyim; ben de sağlık sektöründeyim ve 15 yıla yakın bir zamandır hastanelerde görev yapmaktayım. o kadar çok şey yaşayıp gördüm ki, seni gerçekten şanslı sayıyorum. sana şu kadarcık bir örnek vereyim

1- kaza anında dilini ısırarak kopartan ve konuşamayan ve kendini ifade edemeyen.
2- zihinsel özürlü kalıp ömrünün sonuna kadar bağımlı yaşamaya mahkum olan
3- gözlerini kaybeden

yani daha pek çok şey gördüm... hepsi de trafik kazası ve en çok da motosiklet kazalarıydı... inanın bana helikopter kazası, hatta kalorifer kazanı patlamasında yanında olan insanlar bile daha az yaralıydı... sen gerçekten şanslısın. teknoloji yeterince ilerledi, yaralarında yanık olmaması gerçekten çok sevindirici bir durum. emin ol.
bak sana ne anlatacağım,

bir padişah varmış ve çocukluğundan beri birlikte büyüdüğü bir de arkadaşı. tahta çıkınca ilk iş olarak bu zeki arkadaşını sadrazam yapmış kendine ama bu arkadaşının en sevmediği yönü ise her olumsuz olaya "her işte bir hayır vardır" yorumu yapmasıymış. bir gün yine sefere çıkmış ve savaşta bir parmağını kaybetmiş. acı içinde kıvranırken sadrazam arkadaşı gelmiş ve yine "her işte bir hayır vardır padişahım" deyince bizimki kızıp sadrazamı geri saraya yollamış ama hapse mahkum ederek. ve hırsına kapılıp seferine devam etmiş. büyük bir yenilgi almış ve esir düşmüş. esir düştüğü yerde ise insanlar öldürülüp yeniliyormuş ya da tanrılara kurban olarak adanıyormuş. tüm askerleri öldürüldüğü halde padişaha bir şey yapmamış ve salıvermişler. sarayına dönünce ilk iş bu kabileyi iyice araştırmak olmuş ve öğrenmiş ki o kabilede herhangi bir yerinde yara olan kişiler öldürülmezmiş. gidip sadrazam arkadaşına olayı anlatmış. sadrazam yine cevap vermiş: sen beni hapse atmasaydın şimdi ben de o kabile tarafından öldürülecektim. iyi ki beni hapse atmışsın ve sen de iyi ki parmağını kaybetmişsin, yoksa sen de ölecektin. gördün ya padişahım " her işte bir hayır vardır "

her işte bir hayır vardır kemal kardeş, bak mesela senin için açılan formu takip edenler ders alıp daha dikkatli kullanırlar motosikleti. haa şunu da unutmadan söyleyeyim : de ki bu kaza oldu, de ki ameliyat oldun ve de ki iyileştin ( ki iyileşeceksin kardeşim, bir tek ölmüşe çare yok derler ) ya maddi imkanın olmasaydı? ya bir tek ameliyat paran olsaydı da onda da başarısız geçseydi ve sonraki ameliyatları olamasaydın? ve "ya bu yazıyı okuyamıyor olsaydın kemal" oysa ne az şükrediyoruz değil mi? çok şükür kemal çok şükür!!!...

arkadaşımıza çook geçmiş olsun valla çok üzülmüştüm ama bu direnci görünce çok mutlu oldum. ve bu yoruma da harfiyen katılıyorum herkese selam ve sevgiler..

kaza yaptıgını hasan abı duyurdugunda cok uzulmustum hep bu gulumsemelı fotoyu bekledım cok sukur ıyısın bundan sonrada daha ıyı olursun ınsalllah tekrar gecmıs olsun

kemal geçmiş olsun gerçek ten iyi gördük seni allah daha iyi durumlara getirsin sağlığını bir akşam adanada toplanıp tanışalım sohbet edelim selamlar

Merhabalar Kemal kardesım senın aramızda oldugununu görmek muhtesem ....Yüreğimiz ve dualarımızla senınle bırlıkteyız ,sen ıyı ol sen sen ol yeter .Yollarda görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar...:rendeer:

butun kaza yapan dostlarımaaaa büyük geçmiş olsun allah tez zaman da şifa versinnnn......(amin)

Gaziantep İl Temsilcisi
daha dun gıbı hatırlıyorum son gezini hatta arkadaşlarla bereber okumuştuk bir gece resimlerine bakmiştık tam bir adanalı demiştık kendı kendıme allahım esırgesın dedim arası fazla surmedı sabah pc yı actıgımda sok oldum dondum resmen inanamıyordum olamaz dedım cok üzülmüştum 1 hafta kendıme gelemedım seni tanımıyordum görmemiştım amasenı tanıyor senı görmüşüm gibi bir hıs vardı içimde aklıma geldıkce dua ettım sana inşallah iyleşir ayaga kalkar tekrar eski gunlerine döner diye evet öylede olacak galiba inşallah kemal kardeşim o gülümsemen herşeye deger allahı utala seni sevenlerıne bagişladı haydı kardeşim biraz daha tutun hayata başarmak uzeresın :rendeer::rendeer::rendeer:

allah kısmet ederse adana tarafına gelecegız Gaziantep MT olarak seni görmek senle muabbet etmek seni tanımak ısteriz bunun için hasanla ırtıbata gececegız saglıcakla kal o gulumsemen yuzunden hiç eksik olmasın kemel kardeşim :cat::cat::cat:

GAZİANTEP MT

azminle emsal oldun hepimize, seni tebrik ediyorum. aşamaları en kısa zamanda aşman dileğiyle.

cok üzüldüm.gecmiş olsun..acil sifalar dılıyorum..kazasız sürüşler dılıyorum herkese

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Allah hepimizi bu tip dalgın sürücülerden korusun.

Mersin İl Temsilcisi
işte motosikletçi dayanışması. onu yargılamak yerine onunla birlikte yeniden ve tecrübelenerek yaşamak.... yeniden hoşgeldin diyeceğim geliyor ama hayır, sen zaten hep buralardaydın be toprağım... gülümsemek... içten ve hayatın anlamlarına anlam katarak.... öümün kıyısında çırpınan bir dalga kadar hiçkimse ama hiçkimse yaşamın anlamında yakamoz olmaz ( konfişyusluğum tuttu yine :p ) gülümsemeye devam!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar