Adana'da bir kaza daha!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşımızın yazdığını okuyunca üzüntüm bir o kadar arttı:pale:ama kızmadım dersemde yalan olur:silent:
Süratimiz ne olursa olsun, KASK mutlaka olması gerektiği yerde KAFAMIZDA olmalı.
Lütfen 45-50Km hızdan birşey olmaz demesin kimse! bu kadar basit bir hata yüzünden canından olmak çok trajik bence.

daha fazla can yanmasın yeter artık....

Özer

arkadaşlar, kaza ara caddelerden birinde, tahmini 45-50 km hızla giderken meydana gelmiş, araçların arasından bir kadın yola fırlamış, irfan da aniden ön freni sıkmış, dengesini kaybedip soldaki arabaya, sonra yere düşmüş, kolunda takılı olan kask yüzünden elini yere koyamamış, sol kaş kısmı yere çarpmış, hemen hastaneye kaldırılsa da sonuç vahim :(

Çok üzücü...Bu bizlere bir ders olsun.Yavaş gidiyorum bana birşey olmaz düşüncesinin sonuçları, malesef böyle acı sonlanıyor :pale:

Çok üzücü bir durum, kask olsaymış keşke dedirtiyor.
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

İnsanın içi burkuluyor.BAşımız sağolsun.Ailesine sabır diliyorum.

çok üzüldüm , allah geride kalan ailesine ve sevenlerine sabır versin . mekanı cennet olsun arkadaşımızın :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin:pale:

ALLAH RAHMET EYLESIN TOPRAGI BOL OLSUN GERIDE KALANLARA ALLAH SABIR VERSIN:salut:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşımıza ALLAH'tan rahmet diliyorum.ailesine de sabırlar.arkadaşlar bende korumalar/korumalar/korumalar diyorum.

Mersin İl Temsilcisi
allah rahmet eylesin.... geçekten üzücü... belki pek çoğumuzun kaderi...

Allah rahmet eylesin, Kalanlara baş sağlığı diliyorum.
Lütfen KASK kullanalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar