Adana'da bir kaza daha!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar, kaza ara caddelerden birinde, tahmini 45-50 km hızla giderken meydana gelmiş, araçların arasından bir kadın yola fırlamış, irfan da aniden ön freni sıkmış, dengesini kaybedip soldaki arabaya, sonra yere düşmüş, kolunda takılı olan kask yüzünden elini yere koyamamış, sol kaş kısmı yere çarpmış, hemen hastaneye kaldırılsa da sonuç vahim :(

Allah rahmet etsin. Güney bölgelerimizde sıcaklar başladı diye motor kullanan arkadaşlarımız ne kask takıyorlar ne mont giyiyorlar.Bakın süratli olmasanız bile kasksız kafanızı çarpabiliyorsunuz. Lütfen lütfen lütfen korumalarımızı mutlaka takalım WC ye gidecek olsak dahi motora biniyorsak.

Giden can geri gelmiyor. Acılar da

dün akşam hanımla beraber markete gidiyoruz

çıktım yola normal seyrediyorum 30 40 civarı

50 mt falan var yolun sağında bir bayan benim geldiğimi gördü

bende onu gördüm devam ediyorum
tam aramızda 5 mt falan kaldı çıktı yola karşıya geçiyor
bi anda olunca bende birden yavaşladım ve durdum
bayan ise gayet normal hala beni gördüğü halde baka baka karşıya geçmeye çalışıyor

benim şalterler attı tabi o harekete karşı
hanımla beraber düşecektim az kaldı

durunca bayana döndüm ve " arada sırada yola bak görmüyormusun geldiğimi " dedim
ne dese beğenirsiniz " yürü git be yoluna " aynen laf bu
zaten sinir bi anda tavan olmuş bende
bende azıma geleni söyledim !!! bastım gittim yoluma

nedir bu düşüncesizlik be kardeşim

göz göre göre kaza yaptıracaktı bana az daha

töbee töbeee ...

:pr::pr::pr::pr:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/32594-saygisiz-yaya.html

emresezgi arkadaşımızın açtığı konunun aynısı adanada olur ve irfan arkadaşımızı kaybederiz

:farao::farao::farao: otomobil sürücülerinden çok yayaları kınıyorum, daha çok duyarsızlar :farao::farao::farao:

Allah rahmet eylesin Allah ailesine çok çok sabır versin abi ya nasıl olmuş bu kaza yani suç kimde yaw böyle kaza haberleri beni bittiriyor yaw çok üzülüyom arkadaşlar lütfen kask takalım ama lütfen yani bir hava atma uğruna cidi kazalar ve yaralanmalar olur lütfen arkadaşlar :salut::salut:
kaska harbiden hayat kurtarır abi umarım kaza nasıl olduğunu bize ilete bilirmisin lütfen:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin :salut: Her zaman takalım kasklarımızı ama her zaman istisnasız lütfen!! :pale:

ali yıldız : Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

düşük hızda bile olsa ölüm getiriyor işte adanada bu haber sıklaştı lütfen arkadaşlar takın kasklarınızı

Super Moderator
gene gencecik bi insanın ölümü
gene göz yaşı gene yitirilen umutlar
ne zaman son bulcak bu Allahım
ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyorum
tüm motor camiasının başı sağolsun

Gaziantep İl Temsilcisi
allah rahmet eylesin sevenlerıne sabir versın mekanı cennet olsun.....

yine adana

arkadaşlar dün bir kaza daha oldu adanada,artçı ve sürücü ağır yaralı, sürücü arkadaşım henüz uğrayamadığım için detayı bilmiyorum.hondanın scooteri vardı kendisinde,eski valilik kavşağında yapmış kazayı.dün akşam kendi hastamı numune aciline götürdüm,haberi orada diğer arkadaşlar verdi.
detayı almadan haber vermek istemedim.:silent:
diğer kazadaki kardeşimede allah rahmet eylesin,ailesinin durumunu düşünemiyorum bile.:salut:
nedir bu düşüncesiz sürücülerden çektiğimiz,her gün bende bir yığın kaza atlatıyorum.
bence ciddi anlamda BİŞEY YAPMALI ...valiye gidelim,trafiğe gidelim,milletvekiline gidelim,yasaları değiştirsinler.duyduğuma göre bazı ülkelerde motosikletleride adam sayan ve trafiği ona göre düzenleyen yasalar yürütülüyormuş.
artık gerçek anlamda organize olup BİŞEYLER YAPALIM...
herkes kendi ilinin MT siyle bir araya gelsin,bu konuda kafa yoralım.eminim uğraşırsak BİŞEYLER YAPARIZ.:cat:

hay allah ya.. bu ne arkadaş böyle patır patır.. insanlar ne bekliyor artık kask takmak için, mont giymek için... daha ne olması lazım... her hafta bir vefaat haberi alıyoruz... bunlar da bizim bildiklerimiz, ya bilmediklerimiz duymadıklarımız....

Kask takmayacaksanız, tam koruma kullanmayacaksanız, binmeyin artık motora ya yeter.... Ailenizi, arkadaşlarınızı düşünün....

Çok üzüldüm şimdi yine... Allah rahmet eylesin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah gani gani rahmet eylesin. :pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar