Adana'da bir kaza daha!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba

Bugün sabah bir kaza haberi aldım. Oğuz arkadaşımız bana bildirdi ve gerçekten çok üzüldüm. İrfan ÜN (ZX10) adlı arkadaşımız dün gece saat 22:00 suların da Atatürk caddesi Mado 'nun önünde yaşadığı kazada hayatını kaybetti. Sanırım kasksız olmasından dolayı ağır yaralanmış. Cenazesi bugün saat 14:00'de Atatürk Caddesi Gülbahçesi sitesinden kaldırılacakmış. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

Ailesine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. Kalanlara Allah uzun ömür versin.

Lütfen dikkat arkadaşlar. Kaskımızı takalım.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bir kayıp daha mı?
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun...
sevenlerine bol sabırlar diliyorum...:pale:

Allah rahmet eylesin... :(

Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin...

Adana çok sıcak biliyorum ama ne olursa olsun takalım artık şu kaskları ne olur yaa... :(

Çok üzüldüm ALLah rahmet eysin ailesine sevenlerine tüm motorcu dostlarına sabır diliyorum.

Güne ölüm haberi ile başlamak adetimiz oldu :pale: Yeter artık :pale: Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.. :pale:

Malesef sabah sabah böyle bir haber vermek istemezdim ama arkadaşımızın sevenlerinin haberleri olması açısından duyurmak zorundayız. Allah cümlemizi korusun arkadaşlar.

Sevenlerinin başı sağolsun:pale:
Havaların iyice ısınması ile motor kullanımı, bir de bilinçsiz kullanımı artınca kötü haberlerimiz de artıyor.
Allah Rahmet etsin.:pale:

allah rahmet eylesin toprağı bol olsun allah kalanlara sabır ihsan eylesin hepimizin başı sağolsun

Sabah sabah gözümü açar açmaz kötü haber. :pale:
Kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. :salut: Mekanı cennet olsun.
Ailesine de Yüce Allah'tan çok sabır vermesini diliyorum.

edy

allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum. havalar ısınınca insanlar sıcaktan bunalıp kask ve mont giymiyorlar, ne olursa olsun kask, mont, eldiven, hepsini giymek gerek .

Allah rahmet eylesin. dün ben de sabah bi kaza geçirdim araç sıkıştırması sonucu E5 te ters yöne girdim bin şükür boynumdaki incinme dışında bişeyim yok. emniyet kemeri & kask hayat kurtarıyor. aman dikkat arkadaşlar Allah bizleri ailemize bağışlasın.

Malesef sabah sabah böyle bir haber vermek istemezdim ama arkadaşımızın sevenlerinin haberleri olması açısından duyurmak zorundayız. Allah cümlemizi korusun arkadaşlar.

Valaa ya sabah sabah içimizi kararttın:pale:
Allh rahmet eylesin arkadaşa:pale: Geride kalanlara sabır ve bizlere biraz daha dikkat !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar