Adana'da bir kaza daha!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepimizin başı sağolsun...
Allah rahmet eğlesin...
Kask, her zaman her hızda...

allah rahmet eyLesin,Tüm sevenLerinin başı sagoLsun...
Bizim aşşagıda işyerleri vardı tanımasam da arada görüyordum,gencecik bir arkadaşımızdı,çok üzüldüm :salut:
Umarım koluna sepet gbi kask takıp gezen arkadaşLar bu gbi acı olaylardan ders alırlar...

yaaa yine mi kaza haberi yine mi ölüm yaaa :pr:
Allah rahmet eylesin. Yine elimiz kolumuz bağlı :salut:

Allah rahmet eylesin, ablamın arkadaşıdır ve nişanlısını da tanımaktayım, allah sabır versin ailesine ve nişanlısına, gerçekten çok üzüldüm.

Öncelikle trafik kurallarına uymayanları bir defa trafikten men edecek kontrollerin olması lazım. Farsız lambasız plakasız ehliyetsiz ters yönden gelen ozellikle scooter yada mobylette kullanan kendini motorcu zanneden zatı muhteremleri bir defa kesinlikle çıkamamalı trafiğe. Bunun içinde sıkı kontroller olmalı. ve de bilinçlendirilmeli. Hepimiz birşeyler söylüyoruz ama icraat ta yine birşey yok. O yüzden de canlar yanıyor gencecik körpe vücutlar ziyan oluyor,hayatları kararıyor.

Bu haberler hiç bitmeyecek mi:salut: Mekanı cennet olsun:pale:

Kaskımızı, korumalarımızı lütfen giyelim! Terlemek sakat kalmaktan veya hayatınızı kaybetmekten daha iyidir!

Allah rahmet eylesin...

Belki yeri degil ama, once (artik bir seyler yapmali...) diyen arkadaslari okuduktan sonra "tuzemen" arkadasin mesaji dikkatimi cekti. Kesinlikle katiliyorum. Tamam, uyeler, MT'ler biraraya gelsin, birseyler yapalim, fakat once kendi icimizde kurallari belirleyelim ve uymaya gidelim. Yayalar ve 4tekerlekliler her zaman dusman bize, ancak biz de onlara her firsatta bahane vermiyor muyuz? Kaldirimlarda dolasan, yayalarin arasinda gezen, neredeyse tum trafik kurallarini hice sayan motor surucusu varken olanlar maalesef azinlikta kalip da kurallara uyan bir kac kisiye oluyor.

eyvah eyvah çok kötü ya allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin çok üzüldüm offf ya bu insanlar ne zaman iki tekeri de araçtan sayacaklar bilmiyorum bi arkadaşımız daha bi genç kardeşimiz daha ne zaman son bulacak bu yetkililerin ilgisizliği allah sevdiklerine sabır versin

Cümlemizin başı sağolsun

hepimizin başı sağolsun.. :salut: arkadaşımızın topragı bol olsun.. allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun..

merhaba,

Çok üzücü kask takmamış olması:pale:
hayatını yitiren arkadaşımıza, Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır versin.

toprağın altında artık :pale:

huzur içinde yatsın...

yıkanırken gören abimiz; özünden içeri dikiz aynasının demiri girdiğini, olay yerinde anında öldüğünü söylüyor

Allah rahmet eylesin Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum Çok dikkatli olmamız gerekiyor tabii ki kask ta mutlaka takılı olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar