ARKADAŞLAR 2 OCAK 2008 ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAM 20:30'DA TOPLANIYORUZ HEM MUHABBET EDERİZ HEMDE YENİ Bİ GEZİ İÇİN PLAN YAPARIZZ YERİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BEN SİZLERE GÖNDERECEĞİMMM SAYGILAR
sen haklısın baba ya ben seni desteklemeden geçemeyeceğimlen kanki ne deyim ben sana bilmiyorum ki:silent: madem özelden millete mesaj yolliyacan neden acık duyuru yapıyosun ..hadi yaptın neden özelden mesaj atacan len kanki süper zekasın valahi yaw:mrgreen::mrgreen:
Arkadaşlar yerin özel mesaj yoluyla gönderilmesinin nedeni,henüz belli bi yer yada mekan düşünmemiş olmamdır,rahat edip sıcak bi ortamda sohbet edebileceğimiz bi yer bulup herkese özel mesaj yoluyla haber vereceğim ,saat ve tarih belli zaten ,özel mesaj yoluyla haber vermemin nedenide bir iki dakkalığına mt'ye giren arkadaşlar adana mt'ye bakmadan çıkarlar diye en azından site açıldığında özel mesaj uyarısı gelir ve buluşmadan herkesin haberi olur diye düşündümm SAYGILAR
sen haklısın baba ya ben seni desteklemeden geçemeyeceğim
ama burdada haklı olduğu ortaya çıkıyor:cat:
Arkadaşlar yerin özel mesaj yoluyla gönderilmesinin nedeni,henüz belli bi yer yada mekan düşünmemiş olmamdır,rahat edip sıcak bi ortamda sohbet edebileceğimiz bi yer bulup herkese özel mesaj yoluyla haber vereceğim ,saat ve tarih belli zaten ,özel mesaj yoluyla haber vermemin nedenide bir iki dakkalığına mt'ye giren arkadaşlar adana mt'ye bakmadan çıkarlar diye en azından site açıldığında özel mesaj uyarısı gelir ve buluşmadan herkesin haberi olur diye düşündümm SAYGILAR
bence mantıklı düşünmüşsün hayatım :cat:
sen sölenenleree bakma![]()
ertuğrul umarım alıcı bulursun motosikletine.çok temiz bi alet...
beni hatırladın umarım adaşın ertuğrulun ordan![]()
bakmıyorum zatenn canımmm , maliyle cengizi özelden öpecemm o yüzden tırsıyolarr:cherry:
sen haklısın baba ya ben seni desteklemeden geçemeyeceğim
ama burdada haklı olduğu ortaya çıkıyor:cat:
bence mantıklı düşünmüşsün hayatım :cat:
sen sölenenleree bakma![]()
2 ocak çarşamba günü toplanıyoruz arkadaşlar yarın mekan herkeze bildirilecek haftasonu için gezi planı yapılacak 2008 ilk gezisinde hep beraber olmak dileğiyle MUTLU HUZUR BİR SENE HERKEZE![]()
özel mesajla bildirin ama kimse anlamasın toplantının nerde olduğunu![]()