[Adana - MT]

ayıp size yaa ...millet yayla soğuğunda geziyor,siz adanaya soquk diyosunuz.cıx cıx cıx teesüf ederim :):)

sn nası konuşuon öle aktif pasif die...biraz daha saygılı olurmsun..hm sn nie her cümlede cengize laf atma geregi duyuyorsun ki....

len olim zaten cengiz benim kendi kendime mi laf vuruyom yane:silent: olim noluyo sana kafan eyi mi geziyooon bana mı öle geliyo...alzemir başlangıcı mıfdır nedir
:p:p

güler güler merak etme
de bazı tatlı su morotcuları soğukta gesmek istemiyolar ondan pek istek olmuyoo

:queen: diyene bak

sen artçı olduğun için soğuğun tam olarak tadına bakmamışsındır :wiinkk:

kasılarak, titreyerek motor üstünde nasıl durduğunu bilmiyorsun (hazırlıksız dönüş soğuğuna yakalanırsan oluo tabi bunlar)

iliğin viyak viyak çığırıyooo :mrgreen:

len olim zaten cengiz benim kendi kendime mi laf vuruyom yane:silent: olim noluyo sana kafan eyi mi geziyooon bana mı öle geliyo...alzemir başlangıcı mıfdır nedir
:p:p

ahahahaaaaa :queen: koptum yaaa

berker fena kerter :queen::mrgreen::p

şu tatlı su motorcusu olmadığını iddia eden arkadaşlar bi hafta sonu beraber takılalım bakalım:p

ule hannolar, içine ...ıosunuz bu sayfanın haaa :mrgreen:

tamam, ben de katkıda bulunuo olabilirim ama :cherry:

kaskın öneminden falan bahsedelim, yararlı bilgiler verelim, benim motosiklet eğitim dersi verdiğimi konuşalım :queen:

kaskın öneminden falan bahsedelim, yararlı bilgiler verelim, benim motosiklet eğitim dersi verdiğimi konuşalım :queen:

bana bi miktar verir misin o dersten :p

yav biz bu sayfaya bir hafta takılmayalım bir hafta kimsecikler bişey yazmıyooo,tamam tama anladık akdeniz tv 'ye çıkacan bana ünlü kaprisleri yapma şimdikk:phadi bi toplantı yapalım toplanalımm gerçi toplanmak için cengizinde olması lazım yoksa bizler sadece lanırız ancakkk:queen::queen::queen:

yav biz bu sayfaya bir hafta takılmayalım bir hafta kimsecikler bişey yazmıyooo,tamam tama anladık akdeniz tv 'ye çıkacan bana ünlü kaprisleri yapma şimdikk:phadi bi toplantı yapalım toplanalımm gerçi toplanmak için cengizinde olması lazım yoksa bizler sadece lanırız ancakkk:queen::queen::queen:

kim, nerde, nezaman... vizyon teleye çıkacak wwaaaayy beeeahhh en ünlüsünden bir arkadaşımız mı olacak şincik yakışıırrrrrr kanımca :cat:

neyse ben isoya laf vuracaktım kankooo benim lafımı alıp bana karşı kullanma anladın sen onuuu :p

::145:: artık paparazziler peşimden koşacak ::xicon_ev

::blusssh: sonra ben de herkes gibi şarkıcı olcam ::foto::

::puro:: politikaya dalmazsam olmaz ::gleam::

::sorcerer::sefereeebu arada partilerin vazgeçilmeziyim ::haapppy::flower:

::gazete:: ardından gazetelere manşetim ::winkwink

::140::::xs22:: ünlü bi sevgili ama feyk (anlaşacaz önceden) ::shake2::

sonrası hüsran :mrgreen:

kim, nerde, nezaman... vizyon teleye çıkacak wwaaaayy beeeahhh en ünlüsünden bir arkadaşımız mı olacak şincik yakışıırrrrrr kanımca :cat:

ben zaten ünlüyüm şekerim :cherry: :bounce:

yaw hadi bahsedelim kask önemlidir motosiklet sürücülerinin olmazsa olmazlarından biridir.....

amaaaa gecen gün discovery kanalında şu mobiletin üzerine yatıp sürenlerin belgeselini izledim resmen koptum yaw eleman diyoki bu motosikletler üstüne yatmadan sürülmez birde kask takılmaz :silent:

ha birde gecen lerde içlerinden birisi kaza yapmış 10 takla atmış ölmüş gayet normal gibi de anlatıyo discovery canel de bise seyrettiriyo:silent:

ARKADAŞLAR 2 OCAK 2008 ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAM 20:30'DA TOPLANIYORUZ HEM MUHABBET EDERİZ HEMDE YENİ Bİ GEZİ İÇİN PLAN YAPARIZZ YERİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BEN SİZLERE GÖNDERECEĞİMMM SAYGILAR

ARKADAŞLAR 2 OCAK 2008 ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAM 20:30'DA TOPLANIYORUZ HEM MUHABBET EDERİZ HEMDE YENİ Bİ GEZİ İÇİN PLAN YAPARIZZ YERİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BEN SİZLERE GÖNDERECEĞİMMM SAYGILAR

len kanki ne deyim ben sana bilmiyorum ki:silent: madem özelden millete mesaj yolliyacan neden acık duyuru yapıyosun ..hadi yaptın neden özelden mesaj atacan len kanki süper zekasın valahi yaw:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar