[Adana - MT]

nie bayram günü msj atmak yerine hep öncelerden öncelerden kutlarız bilinmez :cyclopsan

biz Türklere has bişi mi acaba bu :silent:

neyse, ben de uyum sağliim bari:

Nice bayramlara, sağlıklı, sevdiklerimizle, mutlu, huzurlu, paralı girmek dileğiyle :rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Forumda bulunan yaşlı-genç(gerçi aramızda yaşlı yok),esmer-sarışın, uzun boylu-kısa boylu, kroscu-endurocu, shopperci- racingci, büyük-küçük, çin malı motoru olan- japonları kullananan, italyana binen- almandan vazgeçmem diyen herkesin ama herkesin bayramını kutluyorum, sağlık ve huzur dolu, bayram tadında bir bayram olmasını diliyorum.

nie bayram günü msj atmak yerine hep öncelerden öncelerden kutlarız bilinmez :cyclopsan

Nice bayramlara, sağlıklı, sevdiklerimizle, mutlu, huzurlu, paralı girmek dileğiyle :rendeer:
iyiki kınamışsın burcu hanım.:pdayanamadınmı iki gün daha,hemen bana uymuşsun
Forumda bulunan yaşlı-genç(gerçi aramızda yaşlı yok),esmer-sarışın, uzun boylu-kısa boylu, kroscu-endurocu, shopperci- racingci, büyük-küçük, çin malı motoru olan- japonları kullananan, italyana binen- almandan vazgeçmem diyen herkesin ama herkesin bayramını kutluyorum, sağlık ve huzur dolu, bayram tadında bir bayram olmasını diliyorum.

abi ben sadece senin bayramını kutlarım:)hümanist abim benim

iyi bayramlar
Nice bayramlara, sağlıklı, sevdiklerimizle, mutlu, huzurlu, paralı girmek dileğiyle

ölümlü dünya ne olur ne olmaz die!

Adana İl Temsilcisi
tüm motorsever arkadaşlarımın ve dostlarımın bayramlarını kutlar,huzur,mutluluk,sağlık,bol kazançlar diliyorum.sevgilerimle.

Gaziantep İl Temsilcisi
TÜM MT AİLESİNİN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN

GAZİANTEP MT

Tüm Adana MT li arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

adana mt bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk hep sizlerle olması dileğiyle selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar