birkancım güle güle git güle güle gel.hayırlı teskereler olsun:rendeer:
Saol abim benim... :rendeer:
birkancım güle güle git güle güle gel.hayırlı teskereler olsun:rendeer:
birkan kardeşim işlerden dolayı nete fazla giremiorum ama sana adana mt olarak güzel bir uguğlama yapmak isterizdiğer arkadaşlarda katılırlarsa güzel olur:cat:
Murat,mali,ferda,ertugrul ve Bora abim.O güzel mesajlarınız için sonsuz teşekkürler.Salı günü kısmetse birligime teslim olmak için yola çıkacagım.Gitmeden son bi kez görüşmek isterdim ama şu an için çok zor gözüküyor.Yakında nereye düştügüm belli olacak burdan yazarım.Hepinizi çok özlicem güzel kardeşlerim...
Hahahaha kuyrugu kaptırdım ama daha yakalanmadım Gürsel abi :queen:
Salı Akşamı askerim kısmetse.Bu hafta kızkardeşimin nişanı olacagı için onun işleri ile meşgulum ondan toplantıyı ayarliyamadım.Haftaya da ayarliyabilirmiyim bilmiyorumale: Eger görüşemez isek kusura bakmayın çok zamansız oldu gidişim.Umarım en son konuştuklarımızı gerçekleştirirsiniz bende hafta sonları çarşı iznine çıktıgımda yaptıgınız gezilere bakar mutlu olurum.Kendinize iyi bakın.Hepinizi çok özlicem yoldaşlarım...:salut::salut::salut:
Ali mertcan,ahmet,barrokas,msoysarac hepinize teşekkürler
Arkadaşlar yerim belli oldu.Kısa dönem olarak
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
Gezi yaparsanız iskenderuna benide alırsınız artık![]()
Arkadaşlar yerim belli oldu.Kısa dönem olarak
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
birkancık,bende askerliğimi orada yaptım.acemi birliğim orasıydı.3. bölük'tü.heeey gidi günler heey.24 yıl olmuş geleli.yaşlandım mı nedir?evet,evet:silent::salut:
birgün ben askerdeyken..........................
selam hepinize hemşerilerim... hayırlısıyla ben de buradayım artık...
selam hepinize hemşerilerim... hayırlısıyla ben de buradayım artık...