[Adana - MT]

birkan kardeşim işlerden dolayı nete fazla giremiorum ama sana adana mt olarak güzel bir uguğlama yapmak isteriz :) diğer arkadaşlarda katılırlarsa güzel olur:cat:

birkan kardeşim işlerden dolayı nete fazla giremiorum ama sana adana mt olarak güzel bir uguğlama yapmak isteriz :) diğer arkadaşlarda katılırlarsa güzel olur:cat:

ohoo ooo sen daha yeni mi düşünüyon kankii murat abi 2 haftadır bişeyler yapalım diyo ama sesini duyuramadı birtürlü :) birkanım şimdiden hayırlı teskereler diliyorum :rendeer:

Murat,mali,ferda,ertugrul ve Bora abim.O güzel mesajlarınız için sonsuz teşekkürler.Salı günü kısmetse birligime teslim olmak için yola çıkacagım.Gitmeden son bi kez görüşmek isterdim ama şu an için çok zor gözüküyor.Yakında nereye düştügüm belli olacak burdan yazarım.Hepinizi çok özlicem güzel kardeşlerim...

yaaawwww birkan öyle deme... artıkın çarşı izinlerinde felan internet kafelere de gidebiliyosun hataa güsel bir yere düşersen birliginde de net olur oradanda yazarsın duyanda dag başına piknige gidiyon sanar haaaa takılma fazla git gel işte.. çarşı izinlerinde de arada adana mtye maceralarını yazarsın :cat:

Son düzenleme:
Hahahaha kuyrugu kaptırdım ama daha yakalanmadım Gürsel abi :queen:
Salı Akşamı askerim kısmetse.Bu hafta kızkardeşimin nişanı olacagı için onun işleri ile meşgulum ondan toplantıyı ayarliyamadım.Haftaya da ayarliyabilirmiyim bilmiyorum :pale: Eger görüşemez isek kusura bakmayın çok zamansız oldu gidişim.Umarım en son konuştuklarımızı gerçekleştirirsiniz bende hafta sonları çarşı iznine çıktıgımda yaptıgınız gezilere bakar mutlu olurum.Kendinize iyi bakın.Hepinizi çok özlicem yoldaşlarım...:salut::salut::salut:

ula ne askerliği...tesadüfen bakmasak gidicen ufak ufak...:pale:

nereye kısmetse kanka...belli olmuştur artık...herşey gönlünce olmayacak biliyosun askerde...hep stres sıkıntı...vatan millet sakarya gazı vermek istemem kankü be...yaşıycan işte bişeyler...

geçmiyor abi zaman oralarda...

evinin dibinde bile olsan en iyi askerliğin taaa... deriz biz...:pale:

Hadi Allaha emanet ol yiğidim...

Anıl,Cengiz ve Sevgili Mete iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Daha once böyle güzel dileklerde bulunan arkadaşlara da burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum.ALLAH dost yoklugu vermesin...
En kısa zamanda gidip gelmek nasip olur inşallah.Metecim yerim daha belli olmadı;P.tesi belli oluyor Salı günü de yola çıkıyorum birader.Kısa dönem çıkarsa Mayıs sonu bitiyor askerlik inşallah.Yiğenimi öp yerime...

selam arkadaşlar 16.12 07 de adanadayım gezi olursa katılırım özledim sizleri gezileri inşallah motorum çalışır bukadar zamandan sonra
JaNTi selam kardeş sanada hayılı teskereler urfaya düşersen yardımcı oluruz

janti hayırlısıyla git gel yolun açık olsun,tanışmak kısmet olmadı ama ilride inşallah

Janti güle güle git.. güle güle gel inşallah. hayırlı tezkerelere inşallah.. umarım gönlünce bir yere düşersin..

Ali mertcan,ahmet,barrokas,msoysarac hepinize teşekkürler

Arkadaşlar yerim belli oldu.Kısa dönem olarak

1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

Gezi yaparsanız iskenderuna benide alırsınız artık :)

Ali mertcan,ahmet,barrokas,msoysarac hepinize teşekkürler

Gezi yaparsanız iskenderuna benide alırsınız artık :)

Ne alacazz seni askerlikmi yapıyonnn sirserilikmiii hayret bişeyyy :mrgreen:

hayırlı olsunnn kankaaaaaaa:rendeer:

Adana İl Temsilcisi

birkancık,bende askerliğimi orada yaptım.acemi birliğim orasıydı.3. bölük'tü.heeey gidi günler heey.24 yıl olmuş geleli.yaşlandım mı nedir?evet,evet:silent::salut:

birgün ben askerdeyken..........................

birkancık,bende askerliğimi orada yaptım.acemi birliğim orasıydı.3. bölük'tü.heeey gidi günler heey.24 yıl olmuş geleli.yaşlandım mı nedir?evet,evet:silent::salut:

birgün ben askerdeyken..........................

Abi yok ne yaşlanması aşkolsun :) Gitmeden senden tüyo almak vardı ama geç açıklandı sonuçlar.Hepiniz kendinize iyi bakın,Gorusmek dilegi ile...

benim enişte senden sorumlu birkan :mrgreen:

(kaskımı yere düşüren teyzemin eşi) :)

ayda 1 kez o tarafa gezi düzenleriz, seni kaçırır gezeriz :mrgreen:

janti evci kağıdı çıkarırsın muakkak yoksa hallederiz biliyorsun yarımız hatay :mrgreen: hava güzel olduğunda yanına gelelimde bari adanaya otobüs ile gelme :) veya izin gününde orada denk gelelim ama bak sorumluluk kabul etmiyoruz sonucta askeriyeye aitsin sonra allah muhafaza :cherry:
hayırlısı ile git hayırlısı ile gel yolun acık olsun

birkan çok güzel yer çıkmış bundan iyisi olamazdı.bir yakınımda orada denizci olarak başladı sonra ist. tuzlada usta birliği devam etti.iskenderundayken oralı biriyle tanışmış adamın planetle pazarları adanaya geliyordu.sende artık bi yolunu bulursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar