sn nası konuşuon öle aktif pasif die...biraz daha saygılı olurmsun..hm sn nie her cümlede cengize laf atma geregi duyuyorsun ki....
güler güler merak etme
de bazı tatlı su morotcuları soğukta gesmek istemiyolar ondan pek istek olmuyoo
len olim zaten cengiz benim kendi kendime mi laf vuruyom yane:silent: olim noluyo sana kafan eyi mi geziyooon bana mı öle geliyo...alzemir başlangıcı mıfdır nedir
![]()
len olim zaten cengiz benim kendi kendime mi laf vuruyom yane:silent: olim noluyo sana kafan eyi mi geziyooon bana mı öle geliyo...alzemir başlangıcı mıfdır nedir
![]()
sn nası konuşuon öle aktif pasif die...biraz daha saygılı olurmsun..hm sn nie her cümlede cengize laf atma geregi duyuyorsun ki....
kanka ( lar ) gibi çoğul bi durum yokk söz konusu olan tekil bii gazmalıkkk:queen::queen::queen:laaaa kankooo avatarları karıştırıyorlar galiba :mrgreen:
kanka ( lar ) gibi çoğul bi durum yokk söz konusu olan tekil bii gazmalıkkk:queen::queen::queen:
ule hannolar, içine ...ıosunuz bu sayfanın haaa :mrgreen:
tamam, ben de katkıda bulunuo olabilirim ama :cherry:
kaskın öneminden falan bahsedelim, yararlı bilgiler verelim, benim motosiklet eğitim dersi verdiğimi konuşalım :queen:
ustadim hanginiz sagdakisiniz hanginiz soldaki ???:silent: :silent: :silent: :silent:olim gergerli de karıştırmıştı yaw ondan şeetirdiydim gakooooo![]()
kaskın öneminden falan bahsedelim, yararlı bilgiler verelim, benim motosiklet eğitim dersi verdiğimi konuşalım :queen:
yav biz bu sayfaya bir hafta takılmayalım bir hafta kimsecikler bişey yazmıyooo,tamam tama anladık akdeniz tv 'ye çıkacan bana ünlü kaprisleri yapma şimdikkhadi bi toplantı yapalım toplanalımm gerçi toplanmak için cengizinde olması lazım yoksa bizler sadece lanırız ancakkk:queen::queen::queen:
yav biz bu sayfaya bir hafta takılmayalım bir hafta kimsecikler bişey yazmıyooo,tamam tama anladık akdeniz tv 'ye çıkacan bana ünlü kaprisleri yapma şimdikkhadi bi toplantı yapalım toplanalımm gerçi toplanmak için cengizinde olması lazım yoksa bizler sadece lanırız ancakkk:queen::queen::queen:
kim, nerde, nezaman... vizyon teleye çıkacak wwaaaayy beeeahhh en ünlüsünden bir arkadaşımız mı olacak şincik yakışıırrrrrr kanımca :cat:
arkadaşlar makinam satlıktır 200cc zongshen cros ilgilenenler özel msj atsın
ARKADAŞLAR 2 OCAK 2008 ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAM 20:30'DA TOPLANIYORUZ HEM MUHABBET EDERİZ HEMDE YENİ Bİ GEZİ İÇİN PLAN YAPARIZZ YERİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BEN SİZLERE GÖNDERECEĞİMMM SAYGILAR