selam hepinize hemşerilerim... hayırlısıyla ben de buradayım artık...
hoşbulduk saolun.tabiki resmimi ekleyecem... siz de beni çeşitli yerlerde göreceksiniz artık![]()
len memim ismimin yanındakiabi abatardaki plakadaki logoyu görünce sen nerelerde göreceğimi merak etmedim deyil hanii hoşgeldin bu arada:cherry:
ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAAT 20:00'DA MENDERES BULVARINDAKİ BEYAZ GELİNCİK KAFEDE NARGİLE KEYFİ YAPMAYI PLANLIYORUZZ GELECEK ARKADAŞLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIRR SAYGILAR
GELECEKLER
1-MURAT ABİ ( FAZER)
2-CENGİZ (MONDİAL )
3-BEN ( YOK )
4-BURCU ( TÜM MOTORLAR ) BELKİ GELİR
HADİ BAKALIMMM TOPLANALIM KAYNAŞALIMMM HEP BERABER BARIŞ ÇUBUĞU TÜTTÜRELİM HASRET GİDERELİMM
abi abatardaki plakadaki logoyu görünce sen nerelerde göreceğimi merak etmedim deyil hanii hoşgeldin bu arada:cherry:
ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAAT 20:00'DA MENDERES BULVARINDAKİ BEYAZ GELİNCİK KAFEDE NARGİLE KEYFİ YAPMAYI PLANLIYORUZZ GELECEK ARKADAŞLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIRR SAYGILAR
GELECEKLER
1-MURAT ABİ ( FAZER)
2-CENGİZ (MONDİAL )
3-BEN ( YOK )
4-BURCU ( TÜM MOTORLAR ) BELKİ GELİR
HADİ BAKALIMMM TOPLANALIM KAYNAŞALIMMM HEP BERABER BARIŞ ÇUBUĞU TÜTTÜRELİM HASRET GİDERELİMM
oh nargileye gidin gidin bunun acısı cıkar ayağım alçıda die yapıosunuz dimi bittin olum sen iso :mrgreen:
abi abatardaki plakadaki logoyu görünce sen nerelerde göreceğimi merak etmedim deyil hanii hoşgeldin bu arada
oh nargileye gidin gidin bunun acısı cıkar ayağım alçıda die yapıosunuz dimi bittin olum sen iso :mrgreen:
hoşbulduk kardeş saolasın...
merak etme dai ilerde görüşürüq inşallah.bi adana turu yaparık...
anılcım hayırdır geçmiş olsun.ne oldu ayağına ?
mali gelsene akşama tüttürmeye gankaaa
abi şimdi bişi dicemde olmıcaknyse kaslın:queen:
..
qeç söledin be abi![]()