[Adana - MT]

hoşbulduk saolun.tabiki resmimi ekleyecem... siz de beni çeşitli yerlerde göreceksiniz artık :):)

hoşbulduk saolun.tabiki resmimi ekleyecem... siz de beni çeşitli yerlerde göreceksiniz artık :):)

abi abatardaki plakadaki logoyu görünce sen nerelerde göreceğimi merak etmedim deyil hanii hoşgeldin bu arada:cherry:

ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAAT 20:00'DA MENDERES BULVARINDAKİ BEYAZ GELİNCİK KAFEDE NARGİLE KEYFİ YAPMAYI PLANLIYORUZZ GELECEK ARKADAŞLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIRR SAYGILAR

GELECEKLER

1-MURAT ABİ ( FAZER)
2-CENGİZ (MONDİAL ):p
3-BEN ( YOK )
4-BURCU ( TÜM MOTORLAR ) BELKİ GELİR

HADİ BAKALIMMM TOPLANALIM KAYNAŞALIMMM HEP BERABER BARIŞ ÇUBUĞU TÜTTÜRELİM HASRET GİDERELİMM

abi abatardaki plakadaki logoyu görünce sen nerelerde göreceğimi merak etmedim deyil hanii hoşgeldin bu arada:cherry:

ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAAT 20:00'DA MENDERES BULVARINDAKİ BEYAZ GELİNCİK KAFEDE NARGİLE KEYFİ YAPMAYI PLANLIYORUZZ GELECEK ARKADAŞLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIRR SAYGILAR

GELECEKLER

1-MURAT ABİ ( FAZER)
3-BEN ( YOK )

HADİ BAKALIMMM TOPLANALIM KAYNAŞALIMMM HEP BERABER BARIŞ ÇUBUĞU TÜTTÜRELİM HASRET GİDERELİMM
len memim ismimin yanındaki:p işareti ne demek olim bazen abartıyosun demedi deme sonra ben bisiklet le gelecem ozaman bmx marka

GELECEKLER

1-MURAT ABİ ( FAZER)
3-BEN ( YOK )

oh nargileye gidin gidin bunun acısı cıkar ayağım alçıda die yapıosunuz dimi bittin olum sen iso :mrgreen:

abi abatardaki plakadaki logoyu görünce sen nerelerde göreceğimi merak etmedim deyil hanii hoşgeldin bu arada

hoşbulduk kardeş saolasın...

merak etme dai ilerde görüşürüq inşallah.bi adana turu yaparık...

hoşbulduk kardeş saolasın...

merak etme dai ilerde görüşürüq inşallah.bi adana turu yaparık...

hoşgeldin..........................

anılcım hayırdır geçmiş olsun.ne oldu ayağına ?

abi şimdi bişi dicemde olmıcak:) nyse kaslın:queen:
kardeşim ufak bi kafadan ötürü bide geçmşindede wardı bazı kas ezilmelei ve şimdi alçıya alındı
allahtan acil şifalar diliyoruz..sevenlerine ve yakınlarınada allahtan sabır...

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
yav arkadaşlar,bu anılla ilgili bir mevzu var ama ben o mevzuya fransızım.:silent:

bora abi ben 2 ay önce ufak bir kaza yapmıştım dizimde doku zedelenmesi vardıya perşembe günüde dükkanda son atvyi burcuyla içeri çekerken ayam kaydı dizim döndü dış bağlarda zedelenme varmış alçıya aldılar bir hafta alçıda kalcak sonra emar falan çekilcek dediler bakalım bekliorum bana kalsa çıkarcam alçıyı sıkmaya başladı artık :pr:

bu arada bütün arkadaşlara teşekkürler geçmiş olsun dilekleri için:rendeer:

mübarek olsun

tüm arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun:rendeer:sevgiler

bayram tatiliniz kazasız olsun.
AMİN:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar