[Adana - MT]

yaw millet bir sorum olacak... insanın beyninde öyle bir nokta varmııdır ki oraya şöyle destekli bir kodun muydu aklı başına gelsin yoksam isonun aklı başına gelmeyecek:mrgreen:

Arkadaşlar yerin özel mesaj yoluyla gönderilmesinin nedeni,henüz belli bi yer yada mekan düşünmemiş olmamdır,rahat edip sıcak bi ortamda sohbet edebileceğimiz bi yer bulup herkese özel mesaj yoluyla haber vereceğim ,saat ve tarih belli zaten ,özel mesaj yoluyla haber vermemin nedenide bir iki dakkalığına mt'ye giren arkadaşlar adana mt'ye bakmadan çıkarlar diye en azından site açıldığında özel mesaj uyarısı gelir ve buluşmadan herkesin haberi olur diye düşündümm SAYGILAR

merhaba adanalı grubu.
sizlere bişey sormak istiyom?
aranızdan veya tanıdığınız birisi istanbuldan ybr satın aldımı çünkü benim eski ybr yi patron adanalı birine satmış ta eer tanıyosanız motosiklet hakkında bilmek istedikleri bişey varsa söyleyebilirim gerçi şirketin en iyi motosikleti oydu ama sonuçta baya km.si vardı da başına bi ağırıza gelirse daha çabuk çözümünü bulur diye yardımcı olurdum.
saygılar.:cat:

len kanki ne deyim ben sana bilmiyorum ki:silent: madem özelden millete mesaj yolliyacan neden acık duyuru yapıyosun ..hadi yaptın neden özelden mesaj atacan len kanki süper zekasın valahi yaw:mrgreen::mrgreen:
sen haklısın baba ya ben seni desteklemeden geçemeyeceğim
Arkadaşlar yerin özel mesaj yoluyla gönderilmesinin nedeni,henüz belli bi yer yada mekan düşünmemiş olmamdır,rahat edip sıcak bi ortamda sohbet edebileceğimiz bi yer bulup herkese özel mesaj yoluyla haber vereceğim ,saat ve tarih belli zaten ,özel mesaj yoluyla haber vermemin nedenide bir iki dakkalığına mt'ye giren arkadaşlar adana mt'ye bakmadan çıkarlar diye en azından site açıldığında özel mesaj uyarısı gelir ve buluşmadan herkesin haberi olur diye düşündümm SAYGILAR

ama burdada haklı olduğu ortaya çıkıyor:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bence mantıklı düşünmüşsün hayatım :cat:
sen sölenenleree bakma :p

bakmıyorum zatenn canımmm , maliyle cengizi özelden öpecemm o yüzden tırsıyolarr:cherry:

kankiiiiiiii hatay ın meşur zeytin yagı gibisin haaa bide üste cıkıyo olim özrün kabahatinden beter

aynı kıralın veziri ibisin biliyon mu o hikayeyi

sen haklısın baba ya ben seni desteklemeden geçemeyeceğim

ama burdada haklı olduğu ortaya çıkıyor:cat:

yaw abi zaten mt ye girip de adana adana mt ye bakmayan bizden midir ki sorarım sana ha birde kullanıcı ayarlarını yapmışlarsa zaten abona oldugu başlıklar hakkında herkesin msn sine zaten mail gelir kullanıcı ayarlarını yuapmışlarsa eger yapmamışlarsa özel mesaj bildirimide gelmez ki ben isonun yazdıklarında biraz dansözlük sezdim :mrgreen: malum yılbaşında dayatıyolar bütün tvl er mecbur dansöz seyredecez:mrgreen:

bence mantıklı düşünmüşsün hayatım :cat:
sen sölenenleree bakma :p

bozacının şahıdi şıracııı nolacak:p

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
tüm Adana'lı motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar.2008'in sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.sevgilerimle.

2 ocak çarşamba günü toplanıyoruz arkadaşlar yarın mekan herkeze bildirilecek haftasonu için gezi planı yapılacak 2008 ilk gezisinde hep beraber olmak dileğiyle MUTLU HUZUR BİR SENE HERKEZE :)

Yeni başlayacak yılın kazasız,belasız,saglık ve sıhhat içinde ailenizle birlikte mutluluklar getirmesini,Vatanımıza,milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kadirliden selamlar.

2 ocak çarşamba günü toplanıyoruz arkadaşlar yarın mekan herkeze bildirilecek haftasonu için gezi planı yapılacak 2008 ilk gezisinde hep beraber olmak dileğiyle MUTLU HUZUR BİR SENE HERKEZE :)

özel mesajla bildirin ama kimse anlamasın toplantının nerde olduğunu :p

Gaziantep İl Temsilcisi
Tüm adanalı arkadaşlarin yeni yılını kutlar sağlik,mutluluk ve başarılar dilerim

GAZİANTEP MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar