burcu apla amcan için çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin :rendeer:
arkadaşlar kan bulunmuştur. ilginize teşekkür ederim janti ve makine
abi 07/15 vardiyası,ve tatil salı ,gidecek arkadaşlarımın yolu açık olsunMerhaba
Öncelikle Burcu'nun amcasına geçmiş olsun diyorum.
Bu haftasonuna gezi önerim var arkadaşlar. Hep beraber kaynargöz'e gidelim diyorum. Güzelce yemeklerimizi yer sohbet ederiz. Başka önerisi olan arkadaş varsa hemen söylesin. Bugün netleştirelim ki herkese haber verebilelim. Görüşmek üzere.
burcu geçmiş olsun.Allah şifa versin:salut:arkadaşlar kan bulunmuştur. ilginize teşekkür ederim janti ve makine
abi hayırlı olsun:rendeer:.bu arada bugün iş dönüşü yanına uğrayayım dedim,işyerimden arkadaşın aski de işi varmış rica etti acil yetiştir diye,kıramadık.bastık geçtik senin orayı.şimdi iş olayı bitimi devammı abiburcu; bende geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
birkan ve hasan;3-4 gün önceden planlandığı üzere,bu pazar günü sülalecek emekliliğimi kutlayacağız.gidecek arkadaşlarıma bol eğlenceler diliyorum.sevgilerimle.
abi hayırlı olsun:rendeer:.bu arada bugün iş dönüşü yanına uğrayayım dedim,işyerimden arkadaşın aski de işi varmış rica etti acil yetiştir diye,kıramadık.bastık geçtik senin orayı.şimdi iş olayı bitimi devammı abi
Hasan abi ve canti ben ve kankam geziye katılacağız fakat gezinin güzergahıyla ilgili bilgi veririseniz ii olur çünkü babam sabah 9'dan önce dükkana gelemez sizde erken çıkarsınızzz o yüzden sizi yolda yakalarız büyük ihtimalle gezi güzergahı ile ilgili net bilgi verirseniz aynı yoldan sizi buluruz saygılar
arkadaşlar kan bulunmuştur. ilginize teşekkür ederim janti ve makine
Merhaba
Bu haftasonuna gezi önerim var arkadaşlar. Hep beraber kaynargöz'e gidelim diyorum. Güzelce yemeklerimizi yer sohbet ederiz. Başka önerisi olan arkadaş varsa hemen söylesin. Bugün netleştirelim ki herkese haber verebilelim. Görüşmek üzere.
ee noldu gezi planı şimdi?
Hasan abeyyy ve canti ben ve kankam geziye katılacağız, fakat gezinin güzergahıyla ilgili bilgi veririseniz ii olur ,çünkü babam sabah 9'dan önce dükkana gelemez ,sizde erken çıkarsınızzz ,o yüzden sizi yolda yakalarız büyük ihtimalle, gezi güzergahı ile ilgili net bilgi verirseniz ,aynı yoldan sizi buluruz saygılar