[Adana - MT]

yok canım ,yoksa o çok pis solladığım kırmızı beyaz r1 senmiydin ,galeria tarafına gittinizz, baba insan bi slm verir, ben seni ışıklarda felan yakalasaydım soracaktım ama kırmızı ışıkta duran R1 ciye aşk olsun dimiii :p

bu arada hepimiz kardeşizzzzzzz bu öffkeeeeee ne diyeeee tehhhyy tehyyyy:queen:

evet babacan bendim orada araba solladım saga gectim normal gidiyordum kolay kolay o yollarda hatta sehir içinde basmam.bir baktım yanımdan bir motor birde gıcıklık yapıyor ara gaz falan bir an dalmştım yanımdan geçince korktum allah korusun dedim sonra bende baktım yol boş hele kırmızıda herkes bekliyor geçtim evet galeria degilde fuzuliye cıktım karsıyakaya gidiyordum ben senın motoru bir kaç gez gördüm ama senın oldugunu bilmiyordum hatta ben araba ile sen n benim yanımda bile durdun :)

Son düzenleme:
:) geçmiş olsun diyen, yapabileceğiiz bişe var mı diyen dillerinize sağlık
ilgili olan herkese teşekkür ederim :)

amcam çok iyi Allah'a şükür.
beyin kanaması geçiriyor diye bilgi veren salaklar yüzünden panik olduk,
yüksek tansiyondan dolayı durmak bilmeyen burun kanaması yüzünden çok kan kaybetmiş.

sonuç: şu an çok iyi, duyarlı olan kişilere teşekkürler.

:queen: videonun 03:44'teki olaya bakın :queen:
mali sanki infilak edio :queen: slide görüntüsü bi anda öyle görünüo :queen:

daha aksiyonel olabilirdi seyredirken her an bir rampa atlayışı felen görücem umuduyla baktım ama güsel olmuş emeginize saglık...maceralarınızın devamını dilerim:wiinkk:

daha aksiyonel olabilirdi seyredirken her an bir rampa atlayışı felen görücem umuduyla baktım ama güsel olmuş emeginize saglık...maceralarınızın devamını dilerim:wiinkk:

olm motor len onlar adamlar ne güzel kros yapmışlar ne aksiyonu bekliyonn 007 diycem ama sana yakışmaz 000 kankammmmm aksiyonmuşşşş:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar