[Adana - MT]

ya son 3 gündür siteye giremedim dogru dürüst. Vallahi gelmek isterdim geziye.. bu hafta da müsaittim hani.. Artık başka gezilere.
BURCU bu arada cok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..

babam halen gelmedii, kafayı yiycemmm, bu adama ne zaman işim var, erken gel desem, sallıyo benii, büyüdüğümün kocaman adam olduğumun farkında değilmiki acabaaa:salut:

hehe isocum bu sadece sende degilki işim olmadıgı zaman babamında işi olmaz yanımdan ayrılmaz işim olduğu zaman bir yığın iş çıkartır yani sadece senlik değil :cherry:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar hadi bakalım,gezi raporunuzu görelim,resimleri görelim.havada süperdi zaten.umarım çok keyif almışsınızdır.BEKLİYORUM.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa hadii yazın artık şuraya :pale:
kimler gitti gesiye neler yaptıız:silent: güzergah neydi:silent:
resimler falan anlatın bakalım öldüm meraktan yahuu:pr:

yaa hadii yazın artık şuraya :pale:
kimler gitti gesiye neler yaptıız:silent: güzergah neydi:silent:
resimler falan anlatın bakalım öldüm meraktan yahuu:pr:

harbiden ya bende çok merak ediyorum aranızda bulunmayı istiyordum ama öyle bir meslekki sansıma edeyim ne haftasonum ne tatilim var bide iş sahibiyim:pr: paylaşırsanız arkadaşlar seviniriz....

yoksa kimse gesiye gitmedi miii:cyclopsan
yok sa hala dönmediler mi:silent:

yoksa kimse gesiye gitmedi miii:cyclopsan
yok sa hala dönmediler mi:silent:

sabah toplanılmıstı ben aksam eve gelirkende (1 saat önce) bir kaç kişiyi gördüm ama kim olduklarını bilmediğim için bir yorum yapamıyorum :) ee hava soğuk ancak eve gidilecekte ısınılacakta nete girilecek :cherry: az önce ben b.evlerden cıktım mavi bulvara kadar bir gidim dedim aralardan hava girmesine ragmen sanki toroslardan geliyordu soğukluk dondum resmen :pr: onlarada hak vermek lazım sonuçta

cok eglendiklerini ayrıca cok yorulduklarını duydum :)
ama cok üzgünüm:pale: nası eglendiklerini anlattılar çünkü
onlarla beraber olmak isterdim :pr:
yarın konu acılınca hep beraber resimlere bakar bakar ağlarız artık :salut:

vallaha aglamaktan beterim haa... bi ara yola çıkim nası olsa bi yerde yakalarım dedim ama.. neyse artık... başka gezilere...

ben en cok isonun telefonunu yolda rarkenki haline güldüm :mrgreen:aslında üzücü bir durumdu ama konu iso olunca o şekil ve şemal adamı güldürüyor yaw alahtan telefon saglammış yeni kapak alırsa halaa kullanılır :mrgreen::mrgreen:

ben en cok isonun telefonunu yolda rarkenki haline güldüm :mrgreen:aslında üzücü bir durumdu ama konu iso olunca o şekil ve şemal adamı güldürüyor yaw alahtan telefon saglammış yeni kapak alırsa halaa kullanılır :mrgreen::mrgreen:

cidden kötü adamlar gibi cıkmıssın resimde tlf elinde senide böyle yapacam gibisinden bakıon:p:p:p:p

Janti abi açıktan bi mekan belirle ve burayada toplantı saatini ve yerini yazz özel mesaj işini boşver kaç kişi gelecek merak ediyorummm bu mualif mesaj sahiplerini tanımak istiyorummmmm

senelerdir kullandığım t100'ümü milletin ısrarıyla değiştirdimmm ve teknolojiye adım attım ama teknoloji benle bi hayat yerine kamyon tekeri altında kalmayı tercih etti saygılar :queen:

kardeşime bak ya sıkma canını bırak teknoloji seni istemiyorsa sen onu hiç istemiyorsun zaten bosver :) benimde eski telefonun üzerinden yazın kamyon geçmişti (2600)ama dümdüz oldu resmen yüklü kamyondu 30 ton civarı bak kadere babalar aynı yapı kaderimiz aynı yoksa biz kardeşmiyiz? :salut::rendeer::cherry:
bu arada cumartesi aksamı toros caddesinde yanımdan ara gazlı geçtin gözümden kaçmadı değil :wiinkk:

yok canım ,yoksa o çok pis solladığım kırmızı beyaz r1 senmiydin ,galeria tarafına gittinizz, baba insan bi slm verir, ben seni ışıklarda felan yakalasaydım soracaktım ama kırmızı ışıkta duran R1 ciye aşk olsun dimiii :p

bu arada hepimiz kardeşizzzzzzz bu öffkeeeeee ne diyeeee tehhhyy tehyyyy:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar