bora abi sen ne güzel bi insansın.özlediğimi hissettim inan:rendeer:ben bu camiada yaklaşık 10-12 aydır bulunuyorum.bu kadar kısacık sürede buraya yazı yazan ve yazmayan birçok arkadaşım oldu.eğer hiç kimseyi tanımamaktan şikayetçi iseniz yada eksikliğini yaşıyorsanız,o zaman buradan herkese açık açık ilan edilen toplantıya buyurup gelseydiniz keşke.bir anda 20 tane motor sevdalısını tanırdınız.yinede sizi aramızda görmekten mutlu olacaktır bu motor sevdalıları.zaten sizde burada bulunduğunuza göre,sizde bu sevdadansınız.o halde ortada hiç bir engel yok.ee hadi hep beraber paylaşalım bu sevdayı,yolları,rüzgarı.bekliyoruz.sevgilerimle.
abi kusura bakma ama bana biraz alakasız gibi geldi.Abim sana katılıyorum ama,cc ye göre ilgi olayı burda çok fazla,adam öğrenmek için 250lilik motor almış,,r6 yla motorunu ve kendi kafasını patlatanve kafassını patlatan adama ders vermeye çalışan ,motor sevdasından vazgeçememiş,insanlara lolo yapan insanlarla bir araya gelmiş ama 250cccik motoruyla,ben herşeyim diyebilen kişilerin bulunduğu ortama kim girmek isteyebilirki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SAYGILARIMLA
MADE BY BARROKAS AND JAPAN TECHNOLOGY,NOT KOREAN
neyse o bi yana 600 lük suzuki olayın vardı diye hatırlıyorum,gelişmeleri anlatsan:bounce: