bizim önümüzde giderken bi denge kaybı gördüm ben dedim bu ölür bugün eve gidene kadar :queen::queen:
sende de artistlik diz boyu kanka haa massallah :cat:artistlik hareket bol sende soğuktan ölsende artisliğinden vazgeçmiyon :queen::queen:
sen konuşma bikere aynaya bak alaaaa alaaaaaaaa![]()
yiyin birbiriniz aferinnn ölümüne kankalar adanaya madara flaş flaş flaşşş
![]()
![]()
arkadaslar bu haf6ta gezi planınız varmı? selamlar
selam wild1600 naber? ya bugün gazipaşada selamlaştığım sen miydir? senin motora benzettim çünkü
ben mi artistim vayyy olay artist oldum oley gördünüz mü ha yq ya o benim normal sürüşüm birde sen beni havam yerindeyken görcen işte ozaman böyle bakarsınız :cyclopsan:sunny:::sas::::150::::123434:::hmy:::
hmy:::
hmy:::
hmy::
aynen böyle
![]()
:thumleft::flower:::alkiis::::sefereee::friends:::cheeeeer:okey::::melek02:::157::91 kaldı 9==100
hasancım merhaba nasılsın ? bu pazar nereye gittiniz ? kimler vardı ? 3 gündür resimleri bekliyorum.bu arada 2008 model/sıfır/yamaha ybr 125 aldım bugün.çok sevdiğim corvus'umu satacağım.görüşmek üzere.
Herşey asıl şimdi başlıyorzion1´isimli üyeden Alıntı
ne sezonu yaw kış geldi bence o açılış degil kapanış olur gibi bundan sonra önümüz yagmur çamur
abi yarın bizim eve gezi düzenleyin çay ikram edim size![]()
mali yarın otobana bi gezi düzenleyelimmii elalem ne der-se-de-sin hade hade hadeeeeeeeeeeeee :queen: